Domagoj Duvnjak i Lucija Žulj vjenčali su se u tajnosti nakon dugogodišnje veze.

Galerija


Naš rukometni reprezentativac, 31-godišnji Domagoj Duvnjak vjenčao se s dugogodišnjom djevojkom Lucijom Žulj, no detalji poput vremena i mjesta vjenčanja nisu poznati, prenosi Story.

Vezani članci Bračni par, ilustracija Shakespearova organizacija: Phillip (78) i Patricia (88) vjenčali se u COVID bolnici nakon 46 godina poznanstva Domagoj Duvnjak (FOTO: Instagram) Domagoj Duvnjak oduševio svojom objavom na Instagramu: ''Bebo, je li to češnjak ili gin tonic?''

Ni ona ni on dosad nisu ništa objavili na društvenim mrežama, a njima bliski izvori nisu također ništa htjeli otkrivati. Story piše i kako kruže glasine da par čeka i prinovu.

Domagoj i Lucija poznaju se od srednjoškolskih dana, a prije ljubavi povezivalo ih je prijateljstvo. U svemu mu je, uz obitelj, najveća podrška i prati ga u njegovim sportskim uspjesima. Koliko mu znači Domagoj i koliko je zaljubljen, znao je pokazati u objavama na društvenim mrežama koje su raznježile njegove brojne fanove.

"Poznajemo se dugo, od početka srednje škole. Prve dvije godine sjedili smo u istoj klupi i mogao sam je upoznati. Oduvijek sam bio zaljubljen u Luciju. Prije nego što smo počeli vezu, bili smo prijatelji i ljubav je došla spontano. Moram priznati da me prvo privukla izgledom, ali i dobrotom i iskrenošću", izjavio je Domagoj u jednom od intervjua. 

Varala je muža sve dok se nije pročulo da je s drugim trudna, a sada šokira pokazujući gaćice na cesti