Prava drama nastala!

Udala se Britney Spears, svadbu je zasjenio skandal: Bivši joj je upao nepozvan i napravio kaos!

Britney Spears i Sam Asghari Britney Spears i Sam Asghari Profimedia 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Britney Spears i Sam Asghari Vjenčanje Britney Spears i Sama Asgharija - 1 Vjenčanje Britney Spears i Sama Asgharija - 2 Vjenčanje Britney Spears i Sama Asgharija - 3 Vjenčanje Britney Spears i Sama Asgharija - 4 Vjenčanje Britney Spears i Sama Asgharija - 9 Vjenčanje Britney Spears i Sama Asgharija - 5 Vjenčanje Britney Spears i Sama Asgharija - 6 Vjenčanje Britney Spears i Sama Asgharija - 7 Vjenčanje Britney Spears i Sama Asgharija - 8 +2 Vjenčanje Britney Spears i Sama Asgharija - 10 Galerija

Britney Spears stala je pred oltar sa svojim zaručnikom Samom Asgharijem u Los Angelesu, njezina obitelj vjenčanju nije prisustvovala, ali tamo su bili poznati prijatelji.

Pop-zvijezda Britney Spears i njezin odabranik Sam Asghari stali su pred oltar u Los Angelesu i izrekli sudbonosno ''da'' nakon dugo godina od upoznavanja na snimanju Britneyina spota za ''Slumber Party''.

Pogledaj i ovo Sam Asghari - 6 O svemu se i on oglasio! Stare fotografije supruga Britney Spears dokaz su novih detalja o mučenju koje je proživljavao s pjevačicom: ''Imao je modrice, ona je nosila noževe...''

Britney je nosila vjenčanicu poznate dizajnerice Donatelle Versace, koja je također bila jedna od gostiju na svadbi.

Prema pisanju magazina People, Britney je do oltara hodala uz pjesmu ''Can't Help Falling in Love'', a samom vjenčanju prisustvovalo je 60 gostiju.

Iako fotografija mlade i mladoženje još nema, paparazzi su cijeli dan pratili što se događa na Britneyinu posjedu, a posljednje što su uspjeli uhvatiti je kočija koja je stigla na adresu nešto poslije 16 sati.

Kočija je izgledala baš poput one u bajci ''Pepeljuga'', a uz nju je bio i bijeli konj.

Za predviđenih 80 gostiju na vjenčanju bio je spreman catering iz lokalnog restorana koji se zalaže za zdrave domaće sastojke i jela, a prema pisanju Daily Maila, svadbeni meni uključuje predjela od govedine kobe i tartara od ahi tune, nakon čega slijede predjela kao što su odresci ili brancin poslužen s pougljenim komoračem, šafranom i kremastim umakom od rajčice.

Meni je sadržavao i panna cottu s kompotom od bobica i rastopljenu čokoladnu tortu.

Vjenčanju su prisustvovale Madonna, Paris Hilton i Drew Barrymore, a Paris je nosila usku crnu haljinu koja je istaknula njezinu figuru.

Paparazzi su je uspjeli uhvatiti kad je u automobilu stigla na vjenčanje u pratnji svoje majke Kathy.

Drew Barrymore odjenula je smeđu haljinu s istaknutim rukavima, a na vjenčanje je stigla dobro raspoložena i podijelila je dojmove s paparazzima.

Bivši suprug Britney Spears Kevin Federline potvrdio je kako vjenčanju nisu prisustvovali ni Britneyini sinovi Sean i Jayden, ali da mami i novom očuhu žele sve najbolje u daljnjem životu.

Međutim, sve nije moglo proći bez problema, pa je Britneyin bivši suprug Jason Alexander upao na njezin posjed i počeo stvarati neugodnosti prije nego što ga je osiguranje srušilo na tlo i pozvalo policiju.

Jason je vikao da ga je Britney pozvala na vjenčanje te da je ona bila njegova jedina supruga i ljubav, a onda je počeo prijetiti kako će uništiti vjenčanje.

Da bi stvar bila još dramatičnija, Jason je sve uživo prenosio na Instagramu, pa je tako snimljen dok trči kroz šumu i brdašca kako bi došao do dvorišta pop-zvijezde.

40-godišnjaku je ovo treća prijava u posljednjih 13 mjeseci, a kazne je pokupio nakon vožnje u pijanom stanju te ima prijavu zbog praćenja jedne žene.

Fotografije paparazza pokazuju zaštitare kako svladavaju bivšeg supruga na tlo, a ubrzo nakon toga stigla je i policija, stavila mu lisice i odvela ga u policijsku postaju.

Brak Spears i Alexandera izazvao je mnoge kontroverze jer je pjevačica za njega bila udana samo 55 sati. Par se vjenčao 2004. godine, a iste godine stala je pred oltar i s ocem svojih sinova, plesačem Kevinom Federlineom, a razveli su se 2006.

Samu Asghariju ovo je prvi brak, a nedavno je doživio i tragičnu vijest. On i Britney trebali su dočekati svoje prvo dijete, ali je pjevačica imala spontani pobačaj.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Neven Ciganović Neven Ciganović +0 Neven Ciganović Celebrity Neven Ciganović u prozirnom bodiju izazvao pomutnju na crvenom tepihu, jedan dio tijela posebno je istaknuo!

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Dua Lipa Dua Lipa - 1 Dua Lipa - 3 Dua Lipa - 4 +23 Dua Lipa - 6 Celebrity Zgodna pjevačica našla se u ljubavnom trokutu s glumcem i kolegicom, obožavatelji su zbunjeni!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene