Nakon ludog provoda s Orlandom Bloomom uslijedio je hladan tuš.

Galerija


Zgodna konobarica Viviana Ross dobila je otkaz nakon što je otkriveno da je imala aferu s holivudskim šarmerom Orlandom Bloomom. 21-godišnjakinja je bila zaposlena u jednom luksuznom hotelu u Londonu u kojem je odsjeo Orlando. Upoznali su se sasvim slučajno dok mu je služila piće, a nakon što su razmijenili nekoliko riječi na hodniku hotela glumac ju je navodno pozvao u svoj apartman u kojem su proveli burnu noć.

No nakon ludog provoda uslijedio je hladan tuš. Naime, nakon što ju je menadžer hotela zatekao golu u Bloomovom apartmanu Viviana je dobila izvanredni otkaz zbog zbližavanja s klijentima.

Njezina prijateljica izjavila je za Daily Mail da je Viviana jako povrijeđena otkazom, ali da ne žali "noć nevjerojatnog seksa"."Rekla je da se fantastično provela i da Orlando ima sjajno tijelo. Rekla je i da je iznimno dobar ljubavnik", otkrila je prijateljica.

Inače, Viviana je prije dva mjeseca doselila u Englesku iz Rumunjske kako bi se posvetila glumačkoj karijeri. U trenutku kada ju je šef pronašao golu u apartmanu slavni glumac već je napustio hotel.

Viviana Ross (FOTO: Instagram)
Viviana Ross (FOTO: Instagram)