Noćna mora slavnih

VIDEO Ukrajinac napao Kim Kardashian na crvenom tepihu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Slavna starleta ovome se nije nadala

Kanye West, Kim i njihova Kći North bili su gosti na pariškom Tjednu mode. Kao i obično, dočekala ju je horda fanova kad je išla do automobila, no ovoga puta nije sve prošlo u redu.

Pogledaj i ovo Bianca Censori zašto si ovo dopušta? I dok smo mislili da su badići samo za plažu, žena za koju su svi već mjesecima veoma zabrinuti pokazala je suprotno!

Ukrajinac Vitalii Sediuk noćna je mora slavnih i poznatih. Njegova nova žrtva je starleta Kim Kardashian koju je napao nasred crvenog tepiha.


Bivši novinar i šaljivdžija prekršio je uvjetnu kaznu i počupao pripadnicu klana Kardashian za kosu toliko jako da je pala na pod. Bujna starleta ostala je u šoku:

'Isuse Bože, što se to događa? Tko je to? Nije normalan', vikala je Kim. Na svu sreću, uz nju su uvijek brojni zaštitari koji su odmah reagirali.

Tko je zapravo Ukrajinac koji je napao Brada Pitta? Stigla mu je kazna

Sediuku ovo nije prvi ovakav napad na slavne osobe. Vitalij Sediuk je dobio zabranu pristupa hollywoodskim događanjima nakon napada na Brad Pitta.Prije dvije godine glumac Will Smith ga je pljusnuo kad ga je pokušao poljubiti, lani je uletio na pozornicu na dodjeli Grammyja prije nego što je pjevačica Adele trebala primiti nagradu, a ove je godine na jednom događaju pokušao zagrliti Leonarda DiCaprija.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene