Iskreno

Višnjić: 'Bila bi mi čast glumiti generala Gotovinu'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Goran je nedavno odigrao ulogu u filmu 'The Counselor' slavnog Ridleyja Scotta, a u filmu se pojavljuju zvijezde s A liste - Brad Pitt, Javier Bardem, Penelope Cruz...

Glumac Goran Višnjić već više od deset godina živi u Americi gdje gradi svoju karijeru, najčešće glumeći u televizijskim serijama.

Goran je nedavno odigrao i ulogu u filmu 'The Counselor' slavnog Ridleyja Scotta, a u filmu se pojavljuju zvijezde s A liste - Brad Pitt, Javier Bardem, Michael Fassbender, Penelope Cruz te Cameron Diaz. Film  će se premijerno prikazati ove godine.

Goran je dodao i kako se raduje što će moći glumiti generala Antu Gotovinu jednom kad njegov punac, Antun Vrdoljak realizira svoj film o generalu.

Pogledaj i ovo Brad Pitt - 3 no i dalje je zgodan! Mnogima se neće svidjeti ono što Brad Pitt ima na nogama, neki ovaj komad obuće obožavaju, drugi ih ne mogu smisliti!

Sad trenutačno ima ulogu u seriji 'Red Widow' koja se emitira na ABC-u, a povodom toga Goran je dao intervju i za domaće medije.



>> Višnjić postao šef mafije!

'Neke kolege me i danas pitaju u čudu: 'Zar zbilja još moraš na audicije' A ja kažem da, to je ovdje obavezno i normalno za većinu filmova. Glumac u Americi ima puno pokušaja, puno neuspjeha i puno situacija u kojima ipak na kraju ubode dobar projekt. Vlada konstantna borba. Ne možete se uljuljati i očekivati da ćete tako postati ili ostati zvijezda. Čak i izrazito popularni glumci moraju stalno razmišljati kako održati karijeru svježom', izjavio je Višnjić za prilog Ekran Večernjeg lista.

Ljeto će provesti u Hrvatskoj

Goran Višnjić će tijekom ljeta opet doći u Hrvatsku sa suprugom Ivanom te sinovima Vigom i Tinom. 'Tin je malo veći pa će cijelo ljeto provesti s bakama i djedovima. Volim razmišljati da ću ostati u Americi jer ovdje ima više posla, a kako klinci rastu, s njima je lakše putovati pa ćemo s vremenom biti sve mobilniji i moći češće kući', rekao je Goran.

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene