Meghan Markle i princ Harry vjenčali su se u subotu na prekrasnoj ceremoniji u Windsoru.

Galerija


Korisnici interneta objavili su više od šest milijuna tvitova u subotu o vjenčanju princa Harryja i bivše američke glumice Meghan Markle, puno više nego o vjenčanju Williama i Kate, po tvrtki Visibrain.

Vezani članci Meghan Markle (Foto: Getty Images) Nije se mogla suzdržati: Meghan prasnula u smijeh jer je Harry bio prisiljen prekinuti svečani govor posvećen ocu Meghan Markle (Foto: Pixsell) Znat ćemo svaki korak: Ovo je Meghan Markle dobila nakon udaje za princa Harryja

Između petka u ponoć i jednog sata u noći sa subote na nedjelju, objavljeno je 6.604.498 tvitova u svijetu o kraljevskom vjenčanju, od kojih je 5,2 milijuna imalo hashtag #RoyalWedding, istaknula je specijalizirana tvrtka.

U istom razdoblju 29. travnja 2011., na dan vjenčanja starijeg Harryjeva brata princa Williama s Kate Middleton, korisnici su objavili 1.821.669 tvitova, dodaje tvrtka.

Najviše podijeljen tvit (@LucySempey, gotovo 105.000 ponovljen) prikazuje fotografiju mlade Meghan ispred Buckinghamske palače pored njezine fotografije s vjenčanja: "Jednog dana imate 15 godina i pozirate ispred Buckinghamske palače, a 22 godine kasnije udajete se za princa. Nadrealno". (HINA)