Kraljevsko vjenčanje

Nekad je sjedila ispred Buckinghamske palače: Da je Meghan tada znala što je čeka...

Princ Harry i Meghan Markle (Foto: AFP) Princ Harry i Meghan Markle (Foto: AFP) Afp 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry i Meghan Markle (Foto: AFP) Princ Harry i Meghan Markle (Foto: AFP) Princ Harry i Meghan Markle (Foto: AFP) - 1 +0 Princ Harry i Meghan Markle (Foto: AFP) Galerija

Meghan Markle i princ Harry vjenčali su se u subotu na prekrasnoj ceremoniji u Windsoru.

Korisnici interneta objavili su više od šest milijuna tvitova u subotu o vjenčanju princa Harryja i bivše američke glumice Meghan Markle, puno više nego o vjenčanju Williama i Kate, po tvrtki Visibrain.

Pogledaj i ovo Meghan Markle (Foto: Getty Images) Kriva je pčela Nije se mogla suzdržati: Meghan prasnula u smijeh jer je Harry bio prisiljen prekinuti svečani govor posvećen ocu

Između petka u ponoć i jednog sata u noći sa subote na nedjelju, objavljeno je 6.604.498 tvitova u svijetu o kraljevskom vjenčanju, od kojih je 5,2 milijuna imalo hashtag #RoyalWedding, istaknula je specijalizirana tvrtka.

U istom razdoblju 29. travnja 2011., na dan vjenčanja starijeg Harryjeva brata princa Williama s Kate Middleton, korisnici su objavili 1.821.669 tvitova, dodaje tvrtka.

Najviše podijeljen tvit (@LucySempey, gotovo 105.000 ponovljen) prikazuje fotografiju mlade Meghan ispred Buckinghamske palače pored njezine fotografije s vjenčanja: "Jednog dana imate 15 godina i pozirate ispred Buckinghamske palače, a 22 godine kasnije udajete se za princa. Nadrealno". (HINA)

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene