Poseban trenutak

Više od 150 radijskih postaja u Hrvatskoj i regiji u 15 sati emitiralo je posljednju pjesmu koju je otpjevao Aki Rahimovski

Aki Rahimovski - 3 Aki Rahimovski - 3 DNEVNIK.hr 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Aki Rahimovski - 3 In Magazin: Aki Rahimovski - 7 Koncert Parnog valjka +0 Aki Rahimovski, pjevač Parnog valjka (Foto: Dnevnik.hr) Galerija

Više od 150 radijskih postaja diljem regije emitiralo je pjesmu "Ponovo" koju je Aki Rahimovski otpjevao posljednju sa svojim Parnim valjkom.

Legendarni pjevač i frontmen Parnog valjka Aki Rahimovski danas je ispraćen na posljednji počinak na zagrebačkom groblju Mirogoj s početkom u 15 sati, a taj će trenutak u eterima radijskih postaja diljem regije biti obilježen na poseban način.

Pogledaj i ovo Filip Rudan Obara s nogu Prvo je osvojio Maju Šuput, nedavno i cijelu Hrvatsku, a sad otkriva čuju li se uskoro i svadbena zvona!

"Akiju u čast, danas točno u 15:00 sati, za vrijeme njegovog ispraćaja na Mirogoju, više od 150 radijskih stanica diljem Hrvatske i regije emitirat će pjesmu pod imenom "Ponovo" — posljednju pjesmu koju je Aki otpjevao", stoji u objavi koja je podijeljena na službenoj facebook stranici Parnog valjka.

"Zbogom Aki, ostaješ s nama u svojim pjesmama i našim srcima. Neka te anđeli čuvaju", "Počivaj u miru, ti i tvoje pjesme nikad neće biti zaboravljene, zbogom", "Ostaješ u svojim pjesma vječno živ", "Živjet će u svakom otpjevanom stihu i noti, u miru", "Zbogom Aki! Ostajete zauvijek u predivnim pjesmama najboljeg benda u Hrvatskoj i u našim srcima. Počivajte u miru i neka vas čuvaju anđeli", neki su od komentara njegovih obožavatelja.

Posljednji ispraćaj Akija Rahimovskog održao se u četvrtak, 27. siječnja u 15 sati na zagrebačkom Mirogoju u Aleji velikana, u krugu obitelji i prijatelja.

S obzirom na aktualne epidemiološke mjere, iz menadžmenta benda Parni Valjak zamolili su sve koji su voljeli Akija te mu željelu odati počast, mogli su to učiniti od utorka 25. siječnja kod Zdenca života ispred zagrebačkog Hrvatskog narodnog kazališta.

Službena komemoracija održat će se u petak, 28. siječnja u 11 sati, u Maloj dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu, za najuži krug kolega i prijatelja.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene