Violeta Mangrinan na Filmski festival u Veneciji stigla je u dugoj bijeloj dekoltiranoj haljini.

Galerija


Violeta Mangrinan influencerica je, blogerica i reality zvijezda koja se proslavila pojavljivanjem u popularnom dating showu ''Mujeres y Hombres y Viceversa'' 2018. godine.

Ovu 25-godišnju brinetu rođenu u Španjolskoj na Instagramu prati više od 1,1 milijun pratitelja, a pažnju je tijekom vikenda privukla nakon što je u pratnji dečka Fabija Colloricchia na zatvaranje Filmskog festivala u Veneciji stigla u bijeloj dekoltiranoj haljini.

Pojavila se i u projektu imena ''Una vida de mierda'', koji govori o youtuberu El Cejasu i prati njegovu karijeru od trenutka kad je objavio svoj prvi videozapis. Gledatelji su je mogli gledati i u showu ''Supervivientes: Perdidos en Honduras'', španjolskoj verziji Survivora.

Zlatnog lava na festivalu u subotu je osvojila drama ''Joker'' redatelja Todda Phillipsa, o podrijetlu negativca iz serijala o Batmanu.

Batmanova neprijatelja glumi Joaquin Phoenix, a za tu je ulogu dobio fantastične kritike. Film prati Jokerovu transformaciju od ranjivog samotnjaka do samouvjerenog negativca.

Na svadbi naše poznate manekenke pjevali Dejan Matić i Rada Manojlović, Grubnić objavljivao fotke