51-godišnji glumac Vincent Cassel ljubio je Monicu Bellucci, a jednako mu je zanosna i druga supruga Tina Kunakey.

Galerija


Slavni glumac ima nepogrešiv ukus kad je riječ o ženama.

Vezani članci Tina Kunakey i Vincent Cassel (Foto: Profimedia) Dan nakon što je pozirao s bivšom ženom, glumac se vratio sadašnjoj, koju neki smatraju još zanosnijom Vincent Cassel, Monica Bellucci (Foto: Getty) Monica Bellucci s bivšim suprugom na crvenom tepihu nakon 19 godina nije propustila pokazati svoje čari

51-godišnji francuski glumac Vincent Cassel poznat je po brojnim filmskim ulogama, ali i ljubovanju s prekrasnim ženama za kojima uzdišu muškarci diljem svijeta.

Svakako je najpoznatija njegova bivša supruga, talijanska glumica i seks-simbol Monica Bellucci, s kojom je u braku bio od 1999. do 2013. godine.

Tina Kunakey, Vincent Cassell (Foto: Getty)
Vincent Cassel, Monica Bellucci (Foto: Getty) Foto: Getty

Par se upoznao 1996. godine na setu filma "The Apartment". Vjenčali su se u Monacu na tajnoj ceremoniji, dobili dvije kćeri Devu i Leonie, a ljubavni krah potvrdili su u kolovozu 2013. godine, na iznenađenje obožavatelja koji su ih smatrali savršenim parom.

Kako je sam jednom prilikom priznao, prije nego što je upoznao zanosnu crnku koja mu je bila prva prava ljubav, Vincent je samo osvajao žene, a niti jedna mu veza nije potrajala duže od 4 mjeseca.

Tina Kunakey, Vincent Cassell (Foto: Getty)
Vincent Cassel, Monica Bellucci (Foto: Getty) Foto: Getty

Zanimljivo je kako je par u intervjuima često bio brutalno realan o svom ljubavnom odnosu i braku, a bilo je i dobro poznato kako su često znali živjeli na dvije adrese, u Parizu i Rimu, dok je Vincent značajno vrijeme proveo i sam u obiteljskom domu u Rio de Janeiru. "Nikada ne znaš koliko će brak trajati. Danas funkcionira, no za godinu dana... Ne znam", "Bilo bi urnebesno očekivati da će mi Vincent biti vjeran ako smo odvojeni po nekoliko mjeseci", "On je jako seksi, no on nije normalan muškarac. Ponekad ga obožavam, a ponekad ga želim ubiti", bile su samo neke od izjava prelijepe glumice tijekom njihovih zajedničkih godina.

Tina Kunakey, Vincent Cassell (Foto: Getty)
Vincent Cassel i Tina Kunakey (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Nakon Monice Vincent je osvojio još jednu ljepoticu, 30 godina mlađu manekenku Tinu Kunakey. Iako nitko nije previše vjerovao u uspjeh te veze, par se vjenčao krajem kolovoza u francuskom gradiću Bidartu. Par je zajedno od 2016. godine, žive u Brazilu, a prilikom prvog susreta Tina nije imala pojma tko je on.

Tina Kunakey, Vincent Cassell (Foto: Getty)
Tina Kunakey, Vincent Cassell (Foto: Getty) Foto: Getty

Par je jučer blistao na jednom eventu u romantičnom Parizu, a kao i uvijek, izgledali su sretno i zaljubljeno. Glumac nije skidao pogled sa svoje lijepe supruge, koja je zanosna kao i njegova prva supruga.