Nije išlo

Nakon 8 godina šutnje otkrio što mu je smetalo u vezi sa slavnom glumicom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Slavni glumac otkrio je što mu je najviše smetalo dok je bio u ljubavnoj vezi s poznatom glumicom!

Glumac Vince Vaughn bio je u vezi s popularnom glumicom Jennifer Aniston godinu dana, a svoju su vezu započeli nakon snimanja filma 'Prekid'. Glumac je tek sada, osam godina kasnije, otkrio što mu je u vezi s njom najviše smetalo.

Pogledaj i ovo Jennifer Aniston - 2 dom vrijedan 21 milijun dolara! Golemi ormar Jennifer Aniston veličine je nečijeg stana, fanove je počastila prizorima ovog luksuza koji posjeduje!

Postoji jedna žena koja bi mogla poremetiti planove za vjenčanje Jennifer Aniston i Justina Therouxa

'Ona je odlična', rekao je glumac te otkrio da mu je njihova veza ponekad bila naporna zbog velike pozornosti. 'Nikad mi se nije sviđalo što nas prate paparazzi. Većinu vremena sam provodio tražeći načine kako da izbjegnem pozornost', priznao je Vaughn, piše Daily Mail.

Priznao je da mu je to uvježbano izbjegavanje paparazza kasnije dobro došlo. 'To što sam se povukao i nisam govorio javno o tome, kasnije mi je dobro došlo jer sam se samo nastavio ponašati na isti način. Bilo je kao da nisam niti bio dio toga', rekao je glumac.

Jennifer je prohodala s Vinceom nakon razvoda s Bradom Pittom, a danas je u sretnoj vezi s glumcem Justinom Therouxom, dok je Vince oženjen za Kanađanku Kylu Weber te imaju dvoje djece.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene