Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Glumac osvaja širom svijeta. Osim što je postao najplaćeniji glumac prema Forbesovoj listi, sada broji i 100 milijuna pratitelja.


Vin Diesel ruši sve rekorde. Osim što je nedavno zasjeo na tron Forbesove liste najplaćenijih glumaca, sada je postao i prvi glumac u Hollywoodu koji na svojoj Facebook stranici ima sto milijuna pratitelja. Njegovo postignuće cijeni i Mark Zuckerberg koji mu je čestitao i na svom profilu objavio njihovu zajedničku fotku. 'Čestitam Vin Dieselu što je postigao 100 mlijuna sljedbenika! Ovo je jedna meni najdržaa fotografija gdje isprobavam tvoje naočale prvi puta kada smo se upoznali', napisao je Mark.

Dieselov post koji je bio najviše puta podijeljen među njegovim obožavateljima bio je o smrti glumca Paula Walkwera, a imao je 7.7 milijuna lajkova.

'Kada sam čuo, odmah sam doputovao natrag u Kaliforniju i s aerodroma otišao direktno u kuću njegove majke. Pomislio sam kao trebaju moju snagu, ali sam shvatio kada sam se slomio ispred njihove obitelji, da sam to ja koji treba pustiti suze. Njegova majka me zagrlila i rekla mi da joj je žao . Pitao sam je zašto? Ti si majka koja je izgubila sina. Rekla je da, ali ti si izgubio svoju drugu polovicu.'

Diesel,koji inače voli objavljivati svoje vruće fotografije na Facebooku, ovim se uspjehom pridružio Christianu Ronaldu i Shakiri koji imaju najbrojnije obožavatelje na Fejsu.