Stiže 2015. godine!

Njihova posljednja zajednička scena!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Nakon što je glumac Paul Walker izgubio život u automobilskoj nesreći prije tri tjedna, fanovi serijala 'Brzi i žestoki' su se pitali što će biti s posljednjim, sedmim nastavkom. Vin Diesel je odgovorio na to pitanje.

Glumac Vin Diesel objavio je na svojoj Facebook stranici datum kad će s prikazivanjem početi 'Brzi i žestoki 7'. Bit će to 10. travnja 2015. godine.

Glumac je također objavio i fotografiju na kojoj je zabilježena posljednja zajednička scena Diesela i Walkera u ovoj iščekivanoj 'sedmici'.

Njegova posljednja fotka - Nekoliko trenutaka prije smrti!

'Posljednja scena koju smo zajedno snimili', napisao je Diesel uz fotografiju te objavio datum puštanja filma. 'On bi želio da vi prvi doznate', napisao je o datumu filma čiji je dolazak u kina najprije planiran za 2014. godinu no planove im je promijenio tragičan događaj u kojem je Walker izgubio život.

Podsjećamo, 40-godišnji Paul Walker je poginuo 30. studenog u prometnoj nesreći nakon što je njegov prijatelj i vozač automobila Porsche GT, Roger Rodas, izgubio nadzor nad vozilom. Nesreća se dogodila u Valenciji, Kalifornija.

Pogledaj i ovo showbuzz Brzi i žestoki Sve je počelo davne 2001: Pogledajte koliko su se promijenili!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene