Dom hollywoodske zvijezde

Prohujalo s Vihorom: Iskreno draga, vrijediš milijune!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Vila zvijezde filma 'Zameo ih vjetar' prodaje se za 3,5 milijuna funti.

Tickerage Mill u Istočnom Sussexu pravi je raj za oči. To je dom preminule dive Vivien Leigh čija je posljednja želja bila da se njezin pepeo prospe upravo po ovom raju na zemlji.

Pogledaj i ovo showbuzz Zameo ih vjetar Najpoznatija filmska rečenica koja se skoro nije ni dogodila!

Najpoznatija filmska rečenica koja se skoro nije ni dogodila!

Sadašnji vlasnici, Ken i Honer Hoggins, odlučili su prodati vilu čija se vrijednost procjenjuje se na 3.5 milijuna funti.

Vila ima pet spavaćih soba, drvene ukrase, veliki vrt i sjenicu.
Leigh je kupila vilu 1960. nakon rastave s Laurence Olivierom i koristila je kao tajno skrovište kada je htjela pobjeći iz vrve grada Londona, piše Daily Mail.

Zvijezda filma 'Zameo ih vjetar' u kući je živjela dok je bila u vezi s Kanadskim glumcem Johnom Merivale koji joj je pomogao u borbi s depresijom od koje je patila od 1960. do 1967. godine.

Vjeruje se da je u vili ugostila brojne poznate glumce i brojna poznata imena uključujući Princezu Margaret, Johna Gielguda i Winstona Churchilla.

'Vivien se zaljubila u tu kuću i svoje je tragove ostavila po cijelome imanju. Njezina plava spavaća soba, garderoba, knjižnica - sve podsjeća na nju', rekla je svojevremeno njezina prijateljica Radie Harris.

'To je jedinstvena ponuda, čak i bez potpisa Vivien Leigh. Prostor je odvojen od grada, ali je opet blizu svemu što je potrebno. Dobili smo već mnogo ponuda jer se ljudima sviđa ideja da je poznata glumica živjela u toj kući, a i sam prostor je nezaboravan', rekla je Sophie Wysock-Wright, agentica iz Savills agencije za nekretnine.

Fotografije prelijepe vile pogledajte OVDJE.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene