Bivša manekenka i misica te supruga poznatog košarkaša Dine Rađe "10 Years Challengeu" pridružila se crno-bijelom fotografijom na kojoj pozira potpuno gola.

Galerija


Izazovu koji je posljednje dane zaludio korisnike društvenih mreža pridružila se i Viktorija Rađa.

Vezani članci Viktorija Rađa - 1 Domaća dama i u 44. godini prima samo komplimente za isklesano tijelo: "Objasni mi te trbušne" Viktorija i Dino Rađa Viktorija se prisjetila kako su ona i Dino Rađa izgledali prije nekoliko godina i oduševila: "Volimo se (ako je to moguće) još i više!"

Bivša manekenka i misica te supruga poznatog košarkaša Dine Rađe "10 Years Challengeu" pridružila se crno-bijelom fotografijom na kojoj pozira potpuno gola.

Na njoj atraktivna Dalmatinka grudi prekriva kosom i rukama te pozira samo u štiklama, a jasno se vidi i piercing u pupku. "#tenyearchallenge uz ovu se ne isplati stavljati od danas", napisala je Viktorija pored fotografije, a na njezin račun dobila je samo komplimente.

Podsjetimo, bivša Miss Dalmacije, rođena Đonlić, košarkaša je zaludjela navodno pri prvom susretu u jednom restoranu, a dugo se šuškalo kako je Dino zbog Viktorije okončao prvi brak sa suprugom Željanom.

Više od 10 godina kasnije, Željana i Viktorija zakopale su ratnu sjekiru, a u drugom braku Dino je dobio još dva sina, uz sina iz prvog braka.

Par je bračne zavjete izmijenio 20. kolovoza 2001. godine na dvadeset metara dugoj jahti Duje usidrenoj pokraj otoka Korčule. Dini je vjenčani kum bio Petar Grašo, a Viktorijina kuma bila je dugogodišnja prijateljica iz školskih klupa.

Viktorija nije nosila klasičnu vjrnčanicu, već bijelu haljinu, a čini se kako je njihov ljubav s godinama samo sve jača. 

Neda ima novi posao! Pjevačica u Gajnicama pokrenula biznis pa iznijela detaljnu životnu priču

Slavonac pokazao veliko srce: Malo mlijeka i kruha bilo je dovoljno da postane hit na društvenim mrežama

Karleuši usred pornoskandala uklonili profil s Twittera, poslije svega muž joj više ne vjeruje?

Trudna Meghan za izlazak odjenula haljinu od 28 tisuća kuna, sličnu je nekad nosila princeza Diana

Plavooka glumica nekad je bila žena iz snova brojnim muškarcima, no godine su učinile svoje