odmah se javio

Viktorija Rađa u bikiniju pokazala opake trbušnjake, no suprug Dino imao je jednu pritužbu: "Niti bravo..."

Viktorija Rađa Viktorija Rađa Instagram 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Viktorija Rađa Viktorija Đonlić Rađa Dino i Viktorija Rađa Viktorija Đonlić Rađa Viktorija Đonlić Rađa i Dino Rađa Viktorija i Dino Rađa +0 Viktorija Rađa Galerija

Viktorija Rađa na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj pozira u malom crnom bikiniju, a u komentarima joj se javio suprug Dino s jednom pritužbom.

Supruga našeg proslavljenog košarkaša Dina Rađe (55), bivša manekenka i misica Viktorija Đonlić Rađa (45), još izgleda spremno za pistu.

Pogledaj i ovo Vjenčanje Jusufa Nurkića i Emine Durić glamura nije nedostajalo Brojni poznati na vjenčanju godine u Dubrovniku, pogledajte koga je sve okupio najbolji BiH košarkaš!

Manekenskom figurom pohvalila se na Instagramu gdje je objavila fotografiju na kojoj pozira u malom crnom bikiniju, a u posebnom fokusu su se našli njezini isklesani trbušnjaci.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Viktorija Đonlić Rađa (@viktorija.radja)

Viktoriju su pratitelji u komentarima obasuli komplimentima na račun linije, a pisali su joj i da izgleda kao curica, no suprug Dino imao je jednu pritužbu.

"A ko je slikao, ništa. Niti bravo", požalio se Dino, na što mu je Viktorija odgovorila : "Bravo ljubavi".

Viktorija je davne 1995. okrunjena titulom Miss Dalmacije, a iste godine upoznala je Dina u jednom poznatom zagrebačkom restoranu i između njih je odmah zaiskrilo.

Vjenčali su se 2001. godine na brodu u jednom zaljevu kod Korčule, a nakon što su se jednom drugom zavjetovali, proslavili su to skokom u more. Skupa su dobili sinove Roka i Niku, a Dino iz braka s košarkašicom Željanom ima još i sina Duju.

Dugo se šuškalo kako je Dino upravo zbog Viktorije ostavio prvu suprugu, no one su danas u korektnim odnosima. Ratnu sjekiru zakopale su 2010. godine tijekom Dinove inauguracije u Kuću slavnih u Splitu.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Davorka i Zlatko Dalić - 1 Davorka i Zlatko Dalić - 3 Zlatko, Davorka, Bruno i Toni Dalić (Foto: Instagram) Zlatko i Toni Dalić (Foto: Instagram) +3 Zlatko Dalić sa suprugom Davorkom (FOTO: Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL) Celebrity Rijedak izlazak Zlatka Dalića sa samozatajnom suprugom, vole se od srednje škole, a još izgledaju zaljubljeno kao prvog dana!

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Mate Bulić - 1 In Magazin: Mate Bulić - 2 In Magazin: Mate Bulić - 4 In Magazin: Mate Bulić - 5 +9 In Magazin: Mate Bulić - 3 inMagazin Mate Bulić prvi put pred kamerama poslije najtežih dana u životu: ''Šest mjeseci nisam stao na noge, a ja se ničega ne sjećam ...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene