'Veni, vidi, Viki'

Viktorija Rađa sasvim osobno: 'Najlakše je rastati se'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Viktorija Rađa otkrila je svoju tajnu dobrog izgleda, formulu uspješnog braka, te vodi li zaista glamurozan život.

Viktorija Rađa, bivša manekenka i pjevačica te supruga proslavljenog košarkaša Dine Rađe, odnedavno je postala dio ekipe inMagazina na Novoj TV. Vodi svoj prilog 'Veni, vidi, Viki' u kojem ugošćuje poznate osobe iz javnosti i prikazuje ih baš onakvima kakvi su kad se ugase svjetla reflektora.

Pogledaj i ovo Petar Grašo zimske radosti Grašo uživa na skijanju s poznatom Hrvaticom koja je objavila njihove zajedničke fotografije, a svi se pitaju gdje je Hana!

VIDEO Domaća ljepotica dokazala da se ne boji ničega!

Bez obzira na novi poslovni izazov, i dalje vodi sasvim normalan život te je potpuno posvećena sinovima Roku i Niku. 'Prije svega sam mama i svatko tko je roditelj zna da tu nema nikakvog glamura', otkrila je atraktivna Splićanka za Story.

Iako majka dvoje djece, Viktorija je očuvala dobru liniju i to napornim treninzima. 'Treniranje mi je postalo svakodnevica pa kad ne treniram, skroz sam luda', podijelila je Viki koja kaže da trenira kao manijak.

3 'banalne' stvari koje zaboravljamo nakon vježbanja

Sa suprugom Dinom punih je 18 godina, a formulu uspješnog braka vidi u ulaganju puno tolerancije, ljubavi i ljudskosti u odnos. 'Smatram da bi svatko trebao odnos do kojeg mu je stalo graditi prema krilatici – ne radi nešto što ne bi želio da netko drugi radi tebi. Važno je da si ljudi daju slobodu u smislu poštivanja svačije individualnosti. Danas je najlakše razvesti se', poručuje lijepa Viktorija koja, čini se, punim plućima uživa u životu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene