Jednom Miss, uvijek Miss!

Viktorija Rađa pokazala tijelo u badiću 27 godina nakon što se okitila titulom Miss Dalmacije: ''Opasno dobra!''

Viktorija Rađa Viktorija Rađa Instagram 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Viktorija Đonlić Rađa Viktorija Đonlić Rađa Viktorija Đonlić Rađa Viktorija Đonlić Rađa i Dino Rađa - 1 Flavija Kavčić, Viktorija Rađa i Hana Huljić Grašo Viktorija Đonlić Rađa Viktorija Đonlić Rađa +0 Viktorija Rađa Galerija

Viktorija Rađa pohvalila se da uživa na odmoru i otkrila tko je čuva, a do izražaja je došla i njezina zgodna figura u badiću.

Bivša Miss Viktorija Đonlić Rađa (45) pokazala je zavidnu figuru u dvodijelnom badiću dok je pozirala na brodu s prijateljicom.

Pogledaj i ovo Petar Grašo zimske radosti Grašo uživa na skijanju s poznatom Hrvaticom koja je objavila njihove zajedničke fotografije, a svi se pitaju gdje je Hana!

Naime, Viki je istaknula svoje raskošno poprsje i pokazala istesanu građu, na kojoj joj zavide mnoge žene, a osim toga otkrila je i tko je njezin najdraži čuvar.

"Čuvalica najdraža", stoji u opisu, a odnosi se na njezina psa, koji je vjerno prati i čuva na svakom njezinu putu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Viktorija Đonlić Rađa (@viktorija.radja)

Njezini fanovi uputili su joj lavinu pozitivnih komentara:

"Zgodna", "Opasno dobra", "Kakvo tijelo", "Ljepotica prava", "Kakva riba" i mnoštvo zaljubljenih smajlića nizalo se u nastavku.

Viktorija je 1995. godine ponijela titulu Miss Dalmacije, a bila je i druga pratilja na izboru za Miss Hrvatske.

Nedavno se pohvalila i izlaskom nakon sto godina, pa se našalila kako njezin sin od 18 godina prije dolazi kući iz izlaska nego majka od 50.

"Izađeš nakon sto godina, vratiš se u ponoć, a mater te dočeka na vratima u svom stilu 'Prije sin od 18 dolazi kući, nego mater od 50.' Jel’ to jedan pravi dalmatinski klasik!? Ok. Bilo je ponoć i dvadeset. Dočekuju li vas vaše majke još uvijek na vratima? Žuljaju li laktove na prozorima?" napisala je Viktorija uz selfie koji je objavila.

Viktorija je inače u sretnom braku s našim umirovljenim košarkašem i Dinom Rađom, a par je u veljači ove godine proslavio 20. godišnjicu braka. Supružnici imaju sinove Niku i Roka, a upoznali su se preko bivšeg košarkaša Tonija Kukoča u jednom zagrebačkom restoranu.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Matija Cvek i Marija Šerifović Matija Cvek Matija Cvek Matija Cvek +7 Matija Cvek Celebrity Matija Cvek objavio fotografiju s pjevačicom koju regija obožava i sve iznenadio: "Zbližili smo se..."

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput i Nenad Tatarinov Maja Šuput +26 Maja Šuput Celebrity Šuput objavila seksi fotke s mužem Nenadom, na jednoj se strastveno ljube: ''Mi kad mislimo da nas nitko ne gleda!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene