Čuju se svadbena zvona!

Viktorija Rađa objavila fotke s priprema za Hanino i Grašino vjenčanje, a njen Dino konačno otkrio lokaciju?

Viktorija Đonlić Rađa (Foto: John Pavlish) Viktorija Đonlić Rađa (Foto: John Pavlish) John Pavlish 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Viktorija Đonlić Rađa (Foto: John Pavlish) +0 Petar Grašo i Tonči Huljić - 1 Galerija

Viktorija Rađa je na Instagramu pokazala kako se sprema za vjenčanje Hane Huljić i Petra Graše.

Viktorija Rađa je na svom profilu na Instagramu pokazala kako se sprema za hrvatsko vjenčanje godine, ono Hane Huljić i Petra Graše koje će danas biti održano.

Pogledaj i ovo Hana Huljić kakvo iznenađenje! Hana Huljić objavila prvu obiteljsku fotografiju s Grašom i malenom Albom pa sve rastopila: "Vrijeme leti, ona već šeta!"

Viktorija, čiji će suprug Dino biti Petrov vjenčani kum, je u priči na Instagramu objavila fotografiju iz frizerskog salona i sa šminkanja pokazala da su pripreme u tijeku.

"Kod majstorice", napisala je uz jednu od fotografija.

Dok je Viktorija pokazala kako se sprema, njezin suprug Dino je na svom Instagramu objavio i fotografiju crkve sv. Frane uz koje je dodao emotikon svadbenih zvona i time dao naslutiti da su navodne glasine da će se vjenčanje tamo održati točne, iako to nigdje nije potvrđeno. 

Petar i Hana danas će stati pred oltar, no informacije o njihovu vjenčanju stižu na kapaljku. Nije poznata točna lokacija vjenčanja kako ih paparazzi ne bi opsjedali, a navodno čak ni uzvanici nisu znali točnu lokaciju sve do posljednjeg trenutka.

Vjenčanje će se održati u krugu najuže obitelji i kumova, za koje su odabrali pjevačicu Domenicu i bivšeg košarkaša Rađu, a šuška se da bi se u toj ulozi uz Rađu mogao naći i slovenski chef Tomaž Kavčič.

Grašo i Hana u slatkom su iščekivanju prinove, a sam pjevač je to nedavno komentirao.

"Postat ću tata. Zahvalni smo na svakom koraku koji je vodio prema nama. Malo nam je smiješno da nas ljudi hvataju telefonom svuda, imam 25 godina karijere, ali očito ljudima fali malo tih lijepih priča. Ali ja ću se i dalje truditi čuvati svoju privatnost jer želim da ljudima bude bitna pjesma, a ne moja spavaća soba", kazao je Petar.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Hana, Tonči, Vjekoslava Huljić i Petar Grašo Hana Huljić i Petar Grašo Petar Grašo Petar Grašo - 6 +0 Petar Grašo - 5 Celebrity Isplivale fotografije Hanine i Grašine djevojačke i momačke večeri, intimnu proslavu organizirali su za svoje najbliže!

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene