Objavila novu fotku!

Viktorija Rađa našalila se detaljima s vjenčanja Hane i Graše: ''Ovo je za slučaj da me nitko nije vidio!''

Viktorija Đonlić Rađa i Dino Rađa Viktorija Đonlić Rađa i Dino Rađa Hrvoje Krolo/DNEVNIK.hr 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Viktorija Đonlić Rađa i Dino Rađa +0 Viktorija Đonlić Rađa i Dino Rađa Galerija

Viktorija Rađa na Instagramu je objavila novi detalj s vjenčanja Hane Huljić i Petra Graše, a u komentarima su joj se javile poznate dame.

Viktorija Rađa na Instagramu se našalila detaljem s vjenčanja Hane Huljić i Petra Graše. "Ovo za slučaj da me netko nije vidio u crvenom odijelu!", napisala je Viktorija u opisu fotke na kojoj pozira na vjenčanju.

Pogledaj i ovo Petar Grašo, Dino Rađa i Tomaž Kavčić Ekipa na okupu! Hana i Grašo se malo opustili s kumovima, objavili su i fotke, a jasno je tko je dobio poseban kompliment!

U komentarima su joj se javile glumica Ana Gruica i pjevačica Mia Dimšić te su joj ostavile emotikone srca. "Uvik najlipša i najzgodnija", "Savršena", "Odijelo je top", "Djevojka od milijun dolara", samo su neki od komentara pratitelja koje je dobila.

Podsjetimo, Viktorijin suprug, umirovljeni košarkaš Dino Rađa bio je kum Petru Graši, a slavni par je u crkvu svetog Dominika prošle subote stigao s osmijesima na licu. Lijepa Viktorija je privlačila poglede u elegantnom crvenom izdanju koje se komentira još danas.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Viktorija Đonlić Rađa (@viktorija.radja)

Bivši košarkaš je u komentarima ispod fotografija koje je objavio s vjenčanja razriješio i misterij prekida Graše i Danijele Martinović, otkrivši kako je ona bila ta koja je ostavila njega, a sada je odao još jednu nepoznanicu o vjenčanju godine koja je zanimala mnoge.

Na pitanje "Tko je uhvatio buket?" Rađa je šaljivo u svojem stilu odgovorio: "Baba Milka", a njegov je komentar oduševio pratitelje.

Podsjetimo, Hana Huljić i Petar Grašo vjenčali su se u subotu, 19. veljače u crkvi svetog Dominika u Splitu u krugu obitelji, kumova i najbližih prijatelja. Hani je kuma bila pjevačica Domenica Žuvela, a mladenka je zablistala u glamouroznoj vjenčanici s otkrivenim ramenima koju je za nju dizajnirao splitski brend Arileo.

Novopečeni mladenci su i u slatkom iščekivanju prinove, koja bi trebala stići naljeto.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Vjekoslava i Tonči Huljić +0 Petar Grašo i Tonči Huljić - 5 Celebrity I Tonči Huljić napokon se pohvalio fotografijom s kćerine svadbe: ''Evo malo glumim manekena''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene