Viktorija i Dino Rađa uživaju u Americi gdje su imali priliku upoznati i slavnog mađioničara Davida Copperfielda.

Galerija


Viktorija i Dino Rađa ovih dana nalaze se u SAD-u gdje su prisustvovali i svečanosti ulaska Tonija Kukoča u Košarkašku kuću slavnih, ali i gdje uživaju u zabavnim i popularnim atrakcijama i mjestima.

Vezani članci Viktorija Rađa Pogledajte kako je Dino Rađa čestitao rođendan supruzi Viktoriji, izabrao je baš zanimljivu fotku! Viktorija i Dino Rađa U nastavku kultnog animiranog filma glasove posudili Viktorija i Dino Rađa, ali i još neki poznati Hrvati!

Viktorija se tako pohvalila na profilu na Instagramu da su bili na na showu jednog od najpopularnijih mađioničara na svijetu, slavnog Davida Copperfielda i opisala svoje dojmove.

"Kakva noć!!! Prvo je jedan od nas završio Davidu Copperfieldu na sceni, a onda smo završili s njim iza te iste scene gdje je samo nama izvodio trik sa kartama. Woow. Kakva persona, kakav lik, izvukla sam mu 6", napisala je Viktorija uz objavljenu fotografiju.

"Ovo pravi Copperfield, benti ja mislila da ste u muzeju voštanih figura, života mi", "Hahahah i ja mislila da ste u muzeju", poruke su njezinih pratitelja.

Viktorija i Dino posjetili su i Boston gdje su se družili sa samozatajnom sestrom Petrs Graše, Bugom koja je inače Viktorijina bliska prijateljica.

Haljina Madonnine kćeri pala je u drugi plan kad je podigla ruku u zrak, rijetki su bili spremni na prizor koji je pripremila!

Prijatelji progovorili o pravom licu najtužnije princeze na svijetu, njezin suprug sada jako žali zbog zakašnjelog poteza