Prepoznajete li ga?

Viktorija i Dino Rađa družili se sa svjetskom facom u Vegasu, neki su mislili da je riječ o voštanoj figuri!

Viktorija i Dino Rađa Viktorija i Dino Rađa In Magazin 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Viktorija i Dino Rađa Galerija

Viktorija i Dino Rađa uživaju u Americi gdje su imali priliku upoznati i slavnog mađioničara Davida Copperfielda.

Viktorija i Dino Rađa ovih dana nalaze se u SAD-u gdje su prisustvovali i svečanosti ulaska Tonija Kukoča u Košarkašku kuću slavnih, ali i gdje uživaju u zabavnim i popularnim atrakcijama i mjestima.

Pogledaj i ovo Petar Grašo došli na fritule Grašo s obitelji posjetio Huljićevu kućicu na Adventu, pridružila mu se i sestra, koju rijetko viđamo, no netko je nedostajao!

Viktorija se tako pohvalila na profilu na Instagramu da su bili na na showu jednog od najpopularnijih mađioničara na svijetu, slavnog Davida Copperfielda i opisala svoje dojmove.

"Kakva noć!!! Prvo je jedan od nas završio Davidu Copperfieldu na sceni, a onda smo završili s njim iza te iste scene gdje je samo nama izvodio trik sa kartama. Woow. Kakva persona, kakav lik, izvukla sam mu 6", napisala je Viktorija uz objavljenu fotografiju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Viktorija7 (@viktorija7777)

"Ovo pravi Copperfield, benti ja mislila da ste u muzeju voštanih figura, života mi", "Hahahah i ja mislila da ste u muzeju", poruke su njezinih pratitelja.

Viktorija i Dino posjetili su i Boston gdje su se družili sa samozatajnom sestrom Petrs Graše, Bugom koja je inače Viktorijina bliska prijateljica.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Lourdes Ciccone Leon (Foto: Profimedia) +0 Lourdes Ciccone Leon (Foto: Profimedia) Celebrity Haljina Madonnine kćeri pala je u drugi plan kad je podigla ruku u zrak, rijetki su bili spremni na prizor koji je pripremila!

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Albert i princeza Charlene od Monaka (Foto: AFP) +0 Princ Albert i princeza Charlene od Monaka (Foto: AFP) Zanimljivosti Prijatelji progovorili o pravom licu najtužnije princeze na svijetu, njezin suprug sada jako žali zbog zakašnjelog poteza

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene