Viktorija Đonlić Rađa objavila je urnebesni video na svom profilu na Instagramu.

Galerija


Fitness trenerica Viktorija Đonlić Rađa jedna je od kandidatkinja showa "Ples sa zvijezdama" u kojem će joj plesni partner biti profesionalni plesač Marko Mrkić.

Vezani članci Damir Kedžo (Foto: Dnevnik.hr) Miljenik publike priznao: ''Najčešće sam veliki talent za ples na vjenčanjima, iza 2 sata ujutro'' Viktorija Rađa (Foto: Instagram) Viktorija jedva čeka početak, ali ipak ju je malo i strah: ''Ne bi se reklo na meni, ali svega se bojim''

Viktorija i Marko naporno treniraju svakog dana i pripremaju se za svoje nastupe, a dio atmosfere s treninga, Viktorija je odlučila podijeliti na svom profilu na Instagramu.

"Ovaj Marko Mrkić stvarno zna što radi", napisala je Viktorija uz urnebesni objavljeni video u kojem se čak oglasio i njen suprug, umirovljeni košarkaš Dino Rađa.

"Pazi gdje je diraš", poručio je Dino Marku potpuno ozbiljnog izraza lica, nakon što Marko zavodljivo dodiruje Viktoriju. 

Video je izazvao potpuno oduševljenje Viktorijinih pratitelja i zaradio više od 5 tisuća lajkova u svega nekoliko sati.

Više novosti o showu, osim na službenoj stranici showa ''Ples sa zvijezdama'', pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram, YouTube.