Dino Rađa je i ove nedjelje Marku Mrkiću, plesnom partneru njegove supruge Viktorije Đonlić Rađe uputio posebnu poruku.

Galerija


Kao i svake nedjelje, košarkaš Dino Rađa u šaljivom je videu uputio poruku profesionalnom plesaču Marku Mrkiću, kojeg gledamo kao plesnog partnera njegove supruge Viktorije Đonlić Rađe u showu "Ples sa zvijezdama".

Vezani članci Viktorija Đonlić Rađa (Foto: Andrea Paić) Viktorija Đonlić Rađa otkrila nam je što misli o plesnom partneru Marku, ali i što je dobila od showa Dino Rađa (Foto: Instagram) Dino Rađa otvorio Instagram, a jedina osoba koju prati nije njegova zanosna supruga Viktorija

U urnebesnom videu kjoji je Viktorija objavila na svom profilu na Instagramu, Dino kratko namiguje, a onda na iznenađenje svih poljubi Marka u čelo kojemu se očito taj potez nije svidio, sudeći po njegovu izrazu lica.

"Dobro je sve", napisala je Viktorija uz video.

Dino je proteklih tjedana snimio nekoliko poruka za Marka, u jednom je čak sudjelovao i njegov prijatelj Mirko Filipović Cro Cop, a svi su izazvali oduševljenje na društvenim mrežama.

Viktoriju i Marka gledat ćemo u večerašnjoj sedmoj epizodi showa "Ples sa zvijezdama" s početkom u 20.15 u programu Nove TV.

Više novosti o showu, osim na službenoj stranici showa ''Ples sa zvijezdama'', pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram, YouTube.

Ona je nova Miss Universe Hrvatske: Osvaja vedrim duhom i pozitivnom energijom