Kako joj odoljeti...

Je li slavni nogometaš zbog ove seksi 26-godišnjakinje na trenutak zaboravio na svoju bujnu crnku?

Georgina Rodriguez i Christiano Ronaldo (Foto: AFP) Georgina Rodriguez i Christiano Ronaldo (Foto: AFP) afp 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Georgina Rodriguez i Christiano Ronaldo (Foto: AFP) Galerija

Ruska manekenka Viktoria Odincova navodno je odbila udvaranja Cristiana Ronalda.

Poznato je da su Ruskinje jedne od najljepših žena svijeta, a krunski dokaz toj tezi svakako je i ljepotica Viktoria Odincova, model i manekenka bujnih grudi i skladnog tijela koja žari i pali modnim pistama, ali i Instagramom. 

Pogledaj i ovo Georgina Rodriguez - 2 ali kakvo tijelo ima! Ronaldova Georgina u badiću pokazala rezultate svakodnevnog boravka u teretani, za njih dvoje nema ništa labavo!

Seksi 26-godišnjakinja iz St. Petersburga proslavila se u rodnoj Rusiji, ali i diljem svijeta, kao voditeljica i manekenka, a sada ju je javnost upoznala kao i ljubavnu metu interesa slavnih nogometaša. 

Naime, Viktoria tvrdi da joj se najpoznatiji i najbogatiji nogometaš svijeta, Cristiano Ronaldoupucavao, no da ona s njim ipak baš ništa nije željela imati. 

Ispričala je da joj se portugalski nogometaš javio preko Instagrama, no ona mu nije ni odgovorila na poruku.

"Napisao mi je: 'Bok, kako si?' Poruku sam odmah obrisala, nije mi ni palo na pamet dati mu šansu. Između ostalog i zato što znam nekoliko cura kojima se tako upucavao", ispričala je atraktivna Viktoria. 

Priznala je da se nekima koji su joj slali poruke ipak javila, primjerice Lewisu Hamiltonu i Neymaru. S Lewisom je postala toliko bliska da joj je nedavno čestitao rođendan, no tvrdi da ni s njim nije spavala. 

Zanimljiva je ova Vikijina tvrdnja i zbog toga što je Cristiano navodno u jako sretnoj vezi sa svojom Georginom Rodriguez, zanosnom crnkom bujnih oblina. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@fashionnova 🦋Have a lovely Sunday babes🦋 Ph: @mavrin

Objavu dijeli VIKI ODINTCOVA (@viki_odintcova)

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene