Tužna vijest

Popularna manekenka i supruga nogometaša izgubila život u stravičnoj nesreći, imala je samo 27 godina

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Viktoria Danchenko izgubila je život u automobilskoj nesreći kod Odese.

Popularna ukrajinska manekenka i supruga nogometaša Oleha Danchenka, 27-godišnja Viktoria Danchenko izgubila je život u stravičnoj automobilskoj nesreći u blizini Odese, prenosi New Fox 24.

Viktoria je u trenutku nesreće upravljala Mercedesem svog supruga Oleha kada je udarila u drugi automobil, a zatim u kamion i naposlijetku u zaštitnu ogradu autoceste. Preminula je na mjestu nesreće, a hitne su službe njezino tijelo morala rezanjem vaditi iz olupine skupocjenog automobila, potvrdili su iz policije.

Ukrajinskim se medijima proširila i snimka koja pokazuje kako Mercedes krivuda autocestom nekoliko trenutaka prije sudara, kao i informacija da je Viktoria voljela brzu i opasnu vožnju te da je na društvenim mrežama često dijelila snimke u kojima krši prometna ograničenja.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Viktoria Danchenko 💍🤍 (@meuwmiu)

Viktorijin suprug Oleh trenutačno je na posudbi iz AEK Atene u ukrajinskom Zoryu Luhansku, ali je ranije igrao za velike ruske momčadi poput Rubina Kazana i Anzhija Mahačkala, kao i ukrajinski klub Shaktar Donetsk. Par se vjenčao 2020. godine, a u vezi su bili od 2017. i on se o tragičnom gubitku zasad nije javno oglasio.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić - Čorluka - 5 Franka Batelić i Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) Vedran Ćorluka, Franka Batelić (Foto: Instagram) Franka Batelić i Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) +3 Franka Batelić, Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) Celebrity Ćorluka se ipak predomislio oko odluke koju je donio prije pola godine pa najnovijim potezom sve redom raznježio!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene