Odmah krenuo u akciju

Brenin sin ostavio djevojku i u tajnosti ljubi majčinu kolegicu, a njoj se to ne usudi priznati? "Koliko znam, ne smije joj reći"

Lepa Brena (FOTO: Youtube) Lepa Brena (FOTO: Youtube) 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Lepa Brena (FOTO: Youtube) Galerija

Prema pisanju medija u susjednoj Srbiji Viktor Živojinović je u navodnoj vezi s Lenom Čolak.

Mlađi sin Lepe Brene, 23-godišnji Viktor Živojinović prekinuo je dvogodišnju ljubavnu vezu sa Sandrom Miljaković zbog navodnih nepomirljivih razlika koje su se među njima pojavile, a srpski mediji pišu da sada ljubi majčinu kolegicu.

Pogledaj i ovo Lepa Brena sa sinovima - 2 Evo i zašto! Imena Breninih sinova dobro su poznata u regiji, ali u rodnom listu pišu se potpuno drugačije!

Blic prenosi da je Viktor u vezi s pjevačicom Lenom Čolak s kojom je nedavno viđen u provodu, a koju je javnost upoznala kao jednu od sudionica showa "Zvezde Granda".

"Viktor i Lena poznaju se već neko vrijeme, jer je ona bila angažirana da pjeva na privatnim slavljima obitelji Živojinović. Još tada je Viktoru zapela za oko, ali nikada se ništa nije desilo među njima. Viktoru se sviđa koliko je Lena ambiciozna i spontana, pogotovo mu je milo što karijeru ne gradi na skandalima. Nije se nadao da će se i ona pojaviti na tom događanju na kojem su bili, pa kada ju je ugledao, bio je baš sretan", izjavio je za Star anonimni izvor.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝑳𝑬𝑵𝑨 𝑪𝑶𝑳𝑨𝑲 ®️🎤🎸 (@lenacolak)

Dodao je i kako se par viđa u tajnosti jer on nije spreman reći Breni što se među njima događa.

"Odmah je krenuo u akciju, a ni ona se nije puno bunila. Nazdravljali su cijelu večer, smijali se, a nakon događaja zajedno su s ostatkom društva otišli dalje u provod. Koliko znam, oni su u nekoj tajnoj vezi koju još uvijek kriju jer Viktor ne smije da kaže Breni da se viđa s pjevačicom. Ona još uvijek navija da se pomiri sa Sandrom jer ju je zavoljela kao kćer", izjavio je izvor za Star.

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Avril Lavigne (Foto: Getty Images) Avril Lavigne (Foto: Getty Images) Avril Lavigne (Foto: Getty Images) Avril Lavigne (Foto: Profimedia) +16 Avril Lavigne (Foto: Profimedia) Nekad i sad Pričalo se da je mrtva i da su svi detalji zataškani, a ona izgleda kao da u 20 godina nije ostarjela ni dana!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene