Jedna stvar ga najviše muči

Otac Vidoja Ristovića otkrio dosad nepoznate detalje o smrti sina, a objasnio je i kako stoje stvari između njega i Nikoline Pišek

Viktor Ristović i Nikolina Pišek Ristović Viktor Ristović i Nikolina Pišek Ristović Antonio Ahel/ATAImages/Pixsell 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Vidoje Ristović Viktor Ristović i Nikolina Pišek Ristović - 2 Viktor Ristović i Nikolina Pišek Ristović - 1 Viktor Ristović i Nikolina Pišek Ristović - 3 Viktor Ristović i Nikolina Pišek Ristović - 4 Viktor Ristović i Nikolina Pišek Ristović - 5 Vidoje Ristović Vidoje Ristović Nikolina Pišek Ristović - 1 Nikolina Pišek Ristović - 2 +16 Nikolina Pišek Ristović Galerija

Viktor Ristović oglasio se nakon smrti svojeg sina Vidoja Ristovića i otkrio neke dosad nepoznate detalje te što mu je sumnjivo u cijeloj priči.

Otac nedavno preminulog povjesničara Vidoja Ristovića, koji je bio poznat i kao suprug Nikoline Pišek, Viktor Ristović oglasio se u medijima nekoliko tjedana nakon sinove smrti i otkrio neke dosad nepoznate detalje.

Pogledaj i ovo Nikolina Pišek i Vidoje Ristović - 4 Dirljiva objava Nikolina Pišek objavila fotografije lijepih uspomena s pokojnim suprugom: "Njih nam nitko ne može zabraniti"

Naime, Viktor je u razgovoru za Blic ispričao kako je uvjeren da Vidojeva maserka Danijela Bojić zna pravi uzrok njegove smrti, ali da se o toj temi boji pričati te da ga čudi što nije pozvala hitnu pomoć kada je shvatila da je Vidoje preminuo.

"Toksikološki nalazi još nisu stigli i ne znam kad će. Otkako mi je umro sin, ne znam što je uzrok, a što se Danijele tiče, mi se nismo čuli. Ne čudi me što neće ništa govoriti, ona je u strahu, ne znam što krije. Nemam drugo objašnjenje. Kada sam bio u stanu kod nje, ništa mi nije rekla jer nisam razgovarao s njom. Postavio sam joj jedno pitanje, a ono je bilo zašto odmah nije zvala hitnu. Prošlo je više od pola sata otkako je Vidoje umro, a pomoć je stigla kasnije. Zanima me što se dogodilo u tom stanu. Od Danijele nema ni traga ni glasa", otkrio je Viktor.

Dodao je i kako Vidoje nije preminuo od posljedica srčanog zastoja i da mu liječnici to nisu ni u jednom trenutku naveli kao razlog smrti.

"Uzrok smrti nema veze sa srcem, tko zna što je u pitanju. Bez nalaza ne mogu ništa reći. Ne znam što se krije od mene, ali sada imam liječnike oko sebe. Otkako sam izgubio sina, osjećam se loše. Nitko tko nije izgubio dijete ne može shvatiti i razumjeti taj osjećaj. To je praznina koja ostaje", zaključio je.

Nakon Vidojeve smrti kružile su glasine da su Viktor i Nikolina Pišek u lošim odnosima, no na posljednjem ispraćaju pojavili su se zajedno i on je sada te glasine negirao, a potvrdio je i da Vidojeva imovina glasi na njegovo ime.

"Ne znam zašto ljude zanima kako ćemo podijeliti imovinu. Sve što je moj sin imao vodi se na moje ime, a ne vidim razlog zašto bi koga zanimalo kako ćemo mi to u obitelji podijeliti. Pričalo se da smo Nikolina i ja u lošim odnosima, ali to nije točno", izjavio je.

Vidoje je iznenada preminuo u 44. godini u Beogradu, a vijest je za medije potvrdila njegova supruga Nikolina Pišek Ristović. Nikolina je u trenutku muževe smrti bila u Zagrebu, a zatim je otputovala u Beograd, u kojem su je snimili fotografi ispred njihova stana. Prije toga je dala i svoju prvu izjavu povodom Vidojeve smrti.

"Grozno se osjećam, skoro da jedva pričam. Još uvijek nije bilo obdukcije, znam isto koliko i vi o uzroku smrti. Teško mi je, stigla sam u Beograd, ali nisam trenutno u kući u kojoj sam živjela ranije. Hvala na razumijevanju, ne bih više komentirala", kazala je shrvana Nikolina za portal Republika.rs.

Nikolina i Vidoje u braku su bili od 2013. godine, vjenčali su se u Monte Carlu, a u prosincu 2014. dobili su kćer Unu Sofiju. On iz prvog braka ima i kćer Mateu, a ona kćer Hanu.

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput - 4 +29 Maja Šuput Celebrity Ljeto Maje Šuput i službeno je počelo: Pokazala tijelo u badiću, ali pažnju je ipak ukrao Bloom!

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Goran Špaleta Tomislav Rubinjoni Nika Rakić Tena Tomljanović +16 Nevena Blanuša Nekad i sad Pogledajte koliko su se natjecatelji Survivora promijenili od početka showa, neke je baš teško prepoznati na starim fotografijama!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene