Slavni glumac uvijek ostaje sabran i smiren kada ga novinari rešetaju pitanjima, a sada je vidio i kako je zapravo teško biti u obrnutoj ulozi. Pogledajte kako se u ovom intervjuu njegov sugovornik nije dao slomiti do kraja razgovora.


Benicio del Toro oduvijek je htio postati slikar, dok bi njegovi roditelji bili najsretniji da je odvjetnik, danas uživa u glumi, a nedavno se našao u ulozi novinara. Slavni glumac često se nalazi ispred novinarskog mikrofona te je poznat po svojoj sabranosti i smirenosti kada ga novinari rešetaju pitanjima, a sada je vidio kako je to biti u oburnutoj ulozi. U intervjuu je pokušao svog sugovornika izbaciti iz takta, no majstor pivar nije se dao slomiti do kraja razgovora.

Vezani članci PR Kako je jedna destinacija stekla titulu Republike piva? Slika nije dostupna AHOJ party s Pervanom i izvornim češkim pivom razveselio putnike tramvaja

U zabavnoj kampanji Heinekena oskarovac Benicio del Toro pokušao je provjeriti i na kraju se uvjerio kako njihovo pivo ima isti okus u 192 zemlje svijeta. Naime, kako bi bili sigurni da u svakoj od 192 zemlje na svijetu Heineken ima isti, jedinstven okus, uzorci se redovito šalju u Nizozemsku gdje osposobljeni stručnjaci provjeravaju je li sve baš onako kako treba biti: u skladu s receptom mladog poduzetnika Gerarda Heinekena koji je potragu za savršenim pivom započeo još 1873. Te davne godine strastveno se bacio na usavršavanje recepta od kojega će nastati prvo nizozemsko lager pivo koje je postalo, i ostalo, nacionalni simbol za kvalitetu.

Slavni glumac preuzeo je ulogu novinara i pokušao od njega izvući informaciju šalje li se taj uzorak zaista iz svih zemalja svijeta u Nizozemsku. Majstor pivar Willem van Waesberghe nije se dao izbaciti iz takta te je smireno i strpljivo odgovarao ili potvrđivao svaki njegov upit jer strpljivost rađa kvalitetu, rekli bi u obitelji Heineken. Njihovu potragu za savršenstvom prepoznali su i istinski ljubitelji piva, kao što je i Benicio del Toro, a to dokazuje i brojka od 25 milijuna Heinekena posluženih svaki dan diljem svijeta.

Pogledajte kako se Benicio snašao u ulozi novinara te kako ga je majstor pivar uspio uvjeriti u to da njihov proizvod ima isti okus bilo gdje u svijetu.

 

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju