Peta emisija showa "Ples sa zvijezdama" bila je ujedno i posljednja za Davora Garića i Valentinu Walme.

Galerija


Davor Garić i Valentina Walme pet su emisija proveli u showu "Ples sa zvijezdama", ali njihovoj plesnoj avanturi, nažalost, došao je kraj.

Drugim riječima, peta emisija showa "Ples sa zvijezdama" bila je ujedno i posljednja za ovaj dinamični i simpatični duo koji nas je osvojio na prvu.

Vezani članci Valentina Walme (Foto: Instagram) Zovu je žena zmaj, očarala je gledatelje, a pogledajte kako je ova atraktivna plavuša izgledala dok je bila brineta! Ples sa zvijezdama, Davor Garić i Valentina Walme (Foto: Nova TV) Davor i Valentina oglasili se nakon ispadanja iz showa: ''Ekipa, ispali smo, ali bio je užitak sudjelovati''

"Zahvalit ćemo apsolutno svima koji nas podržavali i glasali za nas. Biti dio ove produkcije nešto je za pamćenje, hvala svima na prekrasnom iskustvu", bio je kratak Davor odmah nakon što su saznali da je njihova plesna avantura završila, a oglasili su se i nakon što su se dojmovi slegli.

"Ekipa, ispali smo, ali bio je užitak sudjelovati", rekli su Davor i Valentina, a Davor je usput zahvalio mladoj i talentiranoj ljepotici što ga je naučila plesati. Duo smo ugostili i u našem studiju kako bi im postavili još nekoliko zanimljivih pitanja oko sudjelovanja u showu, a doznali smo dosta toga.

Za početak, saznali smo kako nimalo ne žale zbog sudjelovanju u plesnom spektaklu Nove TV, jer su oboje stekli nova prijateljstva te iskustva. Ipak, žao im je što su otplesali samo jedan standarni ples te što neće plesati u finalu. Priznali su nam i da su se jako zbližili tijekom svakodnevnih treninga, probi i nastupa te kako će zasigurno ostati dobri prijatelji.

"Mi smo isti, jednako smo ludi po pitanju akrobacija i vizualno si pašemo. Mi bi bili jako dobar par, ali nismo stigli o tome razmišljati", otkrivaju nam kroz smijeh.

Kompliment koji posebno pamte od strane žirija jest onaj da se kod Davora vidi itekakav napredak. "Davor nije isti plesač iz prve i pete emisije", a s tom se tvrdnjom složila i njegova mentorica. Ipak, imali su i jednu malu opasku za Almiru, Tamaru, Nicolasa i Dinka.

"Hvala na svim komentarima, iako se ponekad nisam slagala s tim", bila je kratka Valentina. "Žiri je jednako subjektivan ili objektivan kao publika i to je tako. I oni su samo ljudi te se ne mogu oduprijeti tome da nekome zažmire na neke loše stvari, a nekome vide samo loše stvari. Žiri je tamo da najbolje radi svoj posao, a na nama jest da kažemo hvala", poručuje Davor, no Valentina je imala još nešto za dodati.

"Ja bih voljela da su samo pohvalili te akrobacije i podrške koje su vrlo zahtjevne, a kod Davora su izgledale lake i kao da svatko to može, a ne može. I super je što je Davoru to prirodno, ali to nije prirodno."

"Žao mi je malo što nisu primijetili te stvari koje su nas činile posebnima među parovima i oko čega smo se zaista trudili. To nije bila u pitanju samo moja snaga, nego i Tinina vrsnost kao plesačice koja zna kako skočit i doskočit. Ipak, publika je primijetila akrobacije koja nas je po tom pitanju hvalila na sva zvona i za to im puno hvala", zaključio je Davor.

Što su nam još otkrili, pogledajte u video intervjuu ovog simpatičnog para.

Šestu epizodu showa "Ples sa zvijezdama" gledamo u nedjelju, 21. travnja 2019. godine u 20.15 sati na Novoj TV.

Više novosti o showu, osim na službenoj stranici showa ''Ples sa zvijezdama'', pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram, YouTube.

Ekskluzivne fotografije: Zaljubljena Salma Hayek sa suprugom u tajnosti posjetila Brijune