Victoria Swarovski 2017. godine udala se za dugogodišnjeg dečka, trgovca nekretninama Wernera Murza, na raskošnoj ceremoniji u Italiji, a haljina koju je nosila težila je čak 46 kilograma.

Galerija


Vjenčanje nasljednice obitelji Swarovski ostalo je zapamćeno kao jedno od najraskošnijih i najluksuznijih koje je svijet vidio, nakon što je 26-godišnja Victoria Swarovski doslovno zablistala u haljini vrijednoj milijun dolara, ukrašenoj s čak petsto tisuća kristala iz obiteljske tvornice.

Victoria je i poslije raskošnog vjenčanja nastavila plijeniti pažnju, ovog puta na svojoj luksuznoj jahti kojom plovi oko Ibize i pokazuje odličnu liniju.

Austrijska pjevačica i nasljednica kristalnog bogatstva nije se obazirala na paparazze dok se zabavljala s prijateljicom i tuširala na palubi jahte. 

Inače, Victoria se 2017. godine udala za dugogodišnjeg dečka, trgovca nekretninama Wernera Murza, na raskošnoj ceremoniji u Italiji gdje je sve ostavila bez daha u haljini izrađenoj po narudžbi. Haljina je težila čak 46 kilograma, a pri dizajniranju joj je pomogao Michael Cinco, među čijim su klijentima i Beyonce, Jennifer Lopez, Rihanna i Lady Gaga.

Svadbena svečanost trajala je tri dana, nazočilo joj je 250 gostiju, a mladenka se presvlačila i po nekoliko puta.

Victoria je rođena u austrijskom Innsbrucku, a poznata je po tome što je otpjevala naslovnu pjesmu filma "Kronike iz Narnije: Plovidba broda Zorogaza", a pobijedila je i u jednom njemačkom talent showu.

Zbog tereta slave i nesretnih ljubavi potpuno se izobličio, pa kuću rijetko napušta – sad se pokazao prvi put nakon dugo vremena!