25-godišnja ljepotica

Ima li ljepšeg prizora? Pravi je mamac za žene i muškarce!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Candice Swanepoel je sinoć ostvarila jedan od svojih snova - prošetala je pistom najglamuroznijeg modnog showa na svijetu - Victoria's Secret Fashion Showom, i to kao glavna zvijezda.

Jedna od najljepših žena na svijetu te model branda Victoria's Secret, 25-godišnja Candice Swanepoel, nosila je sinoć na glamuroznom Victoria's Secret Fashion Showu grudnjak vrijedan 10 milijuna dolara, poznat i kao Fantasy Bra.

Modni znalci su itekako dobro upućeni u tradiciju nošenja Fantasy Bra svake godine na ovoj reviji koja se održava otprilike u ovo vrijeme na Manhattanu. Tako je Candice u nošenju grudnjaka naslijedila svoje kolegice - Mirandu Kerr, Tyru Banks, Gisele Bündchen, Heidi Klum, Alessandru Ambrosio, Adrianu Limu i Claudiu Schiffer.

Pogledaj i ovo showbuzz Vole golišavost Nakon revije donjeg rublja, pojavile se na zabavi redom bez - grudnjaka!

>> Sve je počelo 1996. i vrijede na milijune dolara!

Ovogodišnji Fantasy Bra nosi ime 'The Royal', dizajnirao ga je švicarski draguljar Mouawad, a ukrašen je dijamantima, rubinima i žutim safirima.

Osim ukrašenih košarica grudnjaka sa čak 4.200 komada dragog kamenja, poseban ukras je i 52-karatni rubin u obliku kruške i 18-karatnog zlata. I dok su muškarci gledali zgodne manekenke na pisti, žene su pak zasigurno gledale kako se okititi ovim raskošima! Pogledajte galeriju!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene