Prosvjedno pismo

Victoria ljuta zbog Kim - Nije birala riječi!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Victoria Beckham u pismu tvrdi kako je ona ikona stila, za razliku od Kim Kardashian.

Prašina ono nove naslovnice Voguea na kojoj su Kim Kardashian i Kanye West još uvijek se nije spustila.

Pogledaj i ovo Bianca Censori Imaju tajni plan? Otkriven stvarni razlog zašto kontroverzni glazbenik tjera suprugu da nosi odjeću koje se većina srami, to se događa zbog sasvim druge osobe?

Kim ostvarila snove - svi ju ismijavaju!

Strani portal loveandknuckels objavio je navodno prosvjedno pismo Victorie Beckham koje je uputila Anni Winntour zbog Kim.

Pismo donosimo u cijelosti.

Draga Anna,

Što još mogu učiniti?

Izvadila sam silikone iz grudi. Ošišala sam svoje eksteznije. Maknula sam francusku manikuru i njegujem prirodan izgled kože. Pretvaram se da čitam knjige. Obvezala sam se da se neću smijati u javnosti. Umirem od gladi. Nisam pojela ništa osim graška i biljnog čaja već tri godine.

Što još mogu učiniti?

Ja sam ikona stila. Svaka modna kuća želi da nosim njihovu odjeću. Svi od kraljice Ranie do Yolande iz 'Kućanica s Beverly Hillsa' nose moju odjeću. Ona smanjuje Tom Ford haljine da izgledaju kao topići. Prodaje leopard tajice. Znaš li tko nosi njezinu odjeću? Moj treći asistent kaže mi da to nosi cura koja radi na blagajni second hand shopa.

Znaš li što sam nosila na kraljevskom vjenčanju kada sam bila trudna osam mjeseci. Nosila sam svoju kolekciju. Nosila sam plavu haljinu koju sam kombinirala s Loboutin štiklama. Sjeti se što je ona nosila na Met Galu. Nosila je kauč!

Jesu li oni par o kojima se najviše priča? David je međunarodna sportska zvijezda, model, filantrop. Njen tip nosi obične predimenzionirane majice i ne može prodati ulaznice za svoje koncerte. On ima zlatni zub, a  gramatika mu je loša. Ja sam pjevala u grupi Spice Girls.

Što još mogu učiniti?

S poštovanjem,

Victoria

Ne zna se je li ovo zaista Victoria pisala. No, kako god, ovo je još jedna u nizu šala koje se zbijaju na račun Kim i Kanyea.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene