U posljednje vrijeme sve su češće glasine o problemima između Victorije i Davida Beckhama, a par navodno već neko vrijeme živi odvojeno.

Galerija


Bivša pjevačica i članica grupe Spice Girls Victoria Beckham danas je uspješna poslovna žena, s mnogo obaveza i malo slobodnog vremena. Upravlja vlastitim modnim carstvom, brine o djeci, a i održavanje imidža zahtijeva puno truda i vremena.

Vezani članci Russell Brand (Foto: Profimedia) "Zaraslog" komičara smirila je druga žena, a prvoj se planira ispričati za sve užase koje joj je priredio tijekom braka David i Victoria Beckham (Foto: Profimedia) Iskreno priznanje Davida Beckhama o braku s Victorijom: "Nekad stvari postanu komplicirane''

“Trudim se, jako se trudim“, izjavila je nedavno na Forbes summitu za žene. “Nastojim biti najbolja majka. Nastojim biti i najbolja supruga i biti profesionalna u karijeri. Kada stignem kući, pokušavam isključiti mobitel i provesti što više vremena s djecom i Davidom.“, objasnila je Victoria.

No magazin In Touch Weekly piše kako zapravo ona i umirovljeni nogometaš David Beckham imaju veliki problem s održavanjem braka. “Victoria i David žive odvojeno“, izjavio je za magazin izvor blizak obitelji.

Još jedan izvor blizak Beckhamovima rekao je kako ne bi bio iznenađen da se David i Victoria uskoro zaista rastanu: “Zajedno su daleko dogurali, ali vidi se da im ne ide.“

David Victoria Beckham (Foto: Instagram)
David Victoria Beckham (Foto: Instagram)

I zaista, činjenica je da su u posljednje vrijeme često odvojeni. “David je u Los Angelesu gdje se često druži s prijateljima i članovima svog privatnog kluba. Također, puno vremena provodi u Miamiju gdje vodi nogometni tim, dok Victoria preferira boravak u Ujedinjenom Kraljevstvu.“, otkrio je izvor.

Prije nekoliko su godina glasine o Davidovoj nevjeri prouzročile konflikt među njih dvoje, a Victoria smatra kako je David sebičan jer se želi vratiti u Ameriku gdje je obitelj živjela od 2008. do 2013. godine.“Victoria je zbog stresa mrzovoljnija nego ikad, a David se trudi provesti što više vremena izvan doma. Oboje žive u nesretnom braku.“, riječi su izvora bliskog obitelji.

Victorijin i Davidov neimenovani prijatelj tvrdi da se u trenucima kada su zajedno stalno svađaju i da su tenzije neprestano prisutne. Victoria se trudi da obiteljske fotografije na društvenim mrežama izgledaju savršeno, no priča je čini se u stvarnosti skroz drugačija.

David Beckham (Foto: Pixsell)
David Beckham (Foto: Pixsell)

Podsjećamo, Victoria i David su tijekom svih ovih godina izgradili brend od imena Beckham, čija se vrijednost procjenjuje na višemilijunske iznose u dolarima, a njima je dao status globalno moćnog para. Naravno, u slučaju razvoda sve navedeno otišlo bi u vjetar. Između njihova carstva i djece koju oboje obožavaju, stoji zaista mnogo toga na kocki, stoga ne bi bilo iznenađujuće da su odlučili ostati zajedno bez obzira na sve probleme.

Par bi 4. srpnja trebao proslaviti 19. godišnjicu braka, a glasnogovornik obitelji izjavio je kako su navodi o bračnim problemima izmišljeni i da par ne živi odvojeno. Pravu istinu će vjerujemo, uskoro otkriti vrijeme.