Victoria i David Beckham snimljeni su u romantičnom izlasku u Miamiju, a njoj se skoro potkrala jedna nezgodica.

Galerija


Jedan od naslavnijih, ali i najmoćnijih bračnih parova današnjice David i Victoria Beckham snimljeni su tijekom romantičnog izlaska u jedan od novih talijanskih restorana u Miamiju gdje trenutno borave.

Vezani članci David Beckham - 1 Prizor Beckhamovog rastezanja raspametio žene: U fokusu njegova stražnjica i tetovaže kojih ima čak 63 Victoria i David Beckham s djecom - 3 Muž ju zasjenio i to odjevnom kombinacijom koja se inače ismijava: Mnogi se boje da je pokrenuo užasni trend

45-godišnji umirovljeni nogometaš i godinu dana starija modna dizajnerica u Miami su iz Velike Britanije stigli nakon Božića kako bi se David mogao posvetiti obvezama oko svog nogometnog kluba Inter Miami. Par je u izlasku bio dobro raspoložen, šetali su držeći se ruke, a na inače uvijek pažljivoj i decentnoj Victoriji mnogi su primijetili jedan detalj.

Naime, pri odlasku iz restorana Victoria je umalo pokazala previše i to u trenutku kad joj se otkopčao gumb na bijeloj košulji ispod koje, čini se, nije nosila ništa. Takvi propusti se njoj rijetko kada događaju, pa dežurnim paparazzima takav prizor nikako nije mogao promaknuti. 

S bračnim parom Bechkam u SAD su doputovala i njihova djeca 18-godišnji Romeo, 15-godišnji Cruz, 9-godišnja Harper i 21-godišnji Brooklyn koji je zaručen s američkom glumicom Nicolom Peltz.

Victoriju inače mnogi doživljavaju kao ledenu kraljicu koja se rijetko kada smije i pokazuje osjećaje, pa je jednim od posljednjih intervjua iznenadila sve i to kada je nahvalila buduću snahu. 

"Lijepo je da je sa svime što se događalo ove godine, Brooklyn našao srodnu dušu i damu s kojom želi provesti ostatak života. Tijekom ovog razdoblja bilo je toliko nesigurnosti i sve je bilo pomalo tužno. Pa smo jako sretni i uzbuđeni", izjavila je za Victoria krajem prošle godine u emisiji "Wednesday's Lorraine".

Naša trudna voditeljica nasmijala fotkom sa Straduna: "Da baka ima Instagram, dobila bih po nosu"

Leoni Paraminski se ostvarila jedna od najvećih želja: U 42. godini očekuje prvo dijete