Je li sve u redu?

A gdje je David? Victoria Beckham u posljednje vrijeme na spojeve izlazi samo s jednim posebnim muškarcem

Victoria Beckham (Foto: Getty Images) Victoria Beckham (Foto: Getty Images) Getty Images 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Victoria Beckham (Foto: Getty Images) Beckhamovi početak (Foto: Profimedia) Beckhamovi Nekad (Foto: Profimedia) David i Victoria Beckham (Foto: Instagram) David Victoria Beckham (Foto: Instagram) +0 Brooklyn Victoria Beckham (Foto: Instagram) Galerija

Victoria Beckham u posljednje vrijeme sve češće izlazi s najstarijim sinom Brooklynom.

Mama i sin uživaju u zajedničkim trenucima.

Pogledaj i ovo Obitelj Beckham (Foto: Getty Images) Što mu je ovo trebalo? Sin Davida i Victorije Beckham razbjesnio javnost rasističkim ispadom u susjednoj Italiji

Bivša pjevačica, a danas vrlo uspješna modna dizajnerica, 44-godišnja Victoria Beckham, sinoć je bila jedan od VIP uzvanika 25. po redu gala večere u Londonu koju su organizirali glazbenik Elton John i njegov suprug David Furnish za prikupljanje sredstava za oboljele od AIDS-a.

 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

Victoria je, kao uvijek, blistala u elegantnoj, crnoj haljini s nešto dubljim dekolteom, a umjesto Davida, na event je povela najstarijeg sina, 19-godišnjeg Brooklyna koji joj je u posljednje vrijeme najdraži partner za izlaske.

 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

Iako je u braku s umirovljenim nogometašem Davidom Beckhamom sve u najboljem redu, dizajnerica u posljednje vrijeme ipak češće bira Brooklyna za "spojeve". A koliko je ponosna na njega svako malo ističe na svom Instagram profilu gdje rado objavljuje fotografije njihovih druženja. Brooklyn inače studira u New Yorku, no često putuje kući kako bi bio s obitelji. 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

"Savršeni pratioc za spojeve", napisala je ispod posljednje fotografije na kojoj Brooklynu veže kravatu. Prije Londona, mama i sin uživali su u izlascima po New Yorku i Parizu gdje su se družili na modnim revijama. Kako i priliči takvim događajima, i za njih su bili skockani od glave do pete te su privlačili itekako puno pažnje.

 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

Podsjetimo, bračni par Beckham upoznao se davne 1997. godine na humanitarnoj nogometnoj utakmici, što je inicirao nogometaš. On je i prije nego je upoznao Victoriju rekao prijateljima kako ju želi oženiti. "Iskreno, dotad nisam pratila nogomet i nisam imala pojma tko je on", izjavila je tada Victoria koja je bila poznata i kao Posh Spice, odnosno jedna od članica megapopularnog ženskog benda Spice Girls.

Par se zaručio svega godinu dana kasnije, a raskošno vjenčanje održano je 1999. godine u Irskoj. Sin Brooklyn na svijet je stigao nekoliko mjeseci prije vjenčanja, a par još ima dva sina, Romea i Cruza te kćerkicu Harper Seven koja je rođena 2011. godine.

 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

Iako je par već više od dva desetljeća u stabilnom braku, Victoria je Davidu oprostila javni preljub, a i nedavno su kružile priče kako je dotični ponovno nestašan te da se zagledao u učiteljicu svoje kćeri. Victoria je takve glasine odlučno demantirala na Instagramu pa su se utišali i komentari.

Zgodni duo, nema što!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene