Super hik

Nije mi ništa, malo sam se nacvrcala - Victoria se jedva držala na nogama

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nju smo navikli gledati uvijek skockanu, ozbiljnu i organiziranu. Ovog se puta malo previše opustila.

Victoria Beckham priredila je party povodom otvorenja njenog butika u Londonu. Među poznatim facama našla se i Naomi Campbell, ali i brojni članovi obitelji i zvijezde iz showbizz svijeta.

Pogledaj i ovo Obitelj Beckham u Hrvatskoj Ponosan je na nju Beckham je Victoriji 50. rođendan čestitao fotografijama iz Hrvatske, a podijelio je i njihove nikad viđene snimke!

Na početku partija Victoria je bila dostojanstvena kao i uvijek, obučena u crno, potpuno u stilu sa suprugom Davidom. Kako je večer odmicala, Victoria se malo opustila. A zašto i ne, pa ne otvarate butik baš svaki dan. Kako upućeni kažu, dizajnerica nije baš sklona alkoholu pa ju je malo oplelo.

'Napraviti ću apsolutno sve kako bih sačuvala brak s Davidom'

Na kraju večeri Victoria i David krenuli su do auta koji ih je čekao okružen masom obožavatelja i novinara. Victoria je svim priredila nezaboravan prizor jer je bila vidno pripita i imala je popriličnih problema održati se na vrtoglavo visokim štiklama.

Srećoom uz nju je hodao David pa se ona doslovno objesila nja njega i nekako došla do auta. Neki su primjetili i čudnu mrlju na njenim hlačama, a neki su čak pisali kako joj je možda malo pobjeglo.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene