Njoj se to rijetko događa

Paparazzi uhvatili Victoriju Beckham u nezgodnom trenutku, malo se previše opustila u društvu, ali se i brzo snašla!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Victoria Beckham slučajno je pokazala gaćice ispod ultrakratke haljine u kojoj su je paparazzi snimili na luksuznoj jahti.

Victoria Beckham ovih dana uživa s prijateljima i obitelji na njihovoj superjahti vrijednoj 5 milijuna funti u Miamiju, na kojoj su ju snimili i paparazzi i to baš u trenutku kada nije priželjkivala.

Pogledaj i ovo Obitelj Beckham u Hrvatskoj Ponosan je na nju Beckham je Victoriji 50. rođendan čestitao fotografijama iz Hrvatske, a podijelio je i njihove nikad viđene snimke!

48-godišnja Victoria sunčala se u kratkoj crnoj haljinici izležavajući se na sofi, no u jednom trenutku zauzela je krivu pozu i društvu pokazala crne gaćice koje je ispod nje nosila, no brzo se snašla i vratila sve na svoje mjesto. 

Luksuznom jahtom kojom plove, njezin suprug David počastio se prošle godine, nakon što su ga na sličnom modelu ugostili pjevač Elton John i njegov suprug David Furnish

"David je razgledavao neke jahte i odlučio se počastiti. Sam je pomogao dizajnirati brod i bio je nevjerojatno praktičan u svemu. To nije super-jahta u oligarhskom stilu, ali je poprilično luksuzna za svačije standarde. Bio je ljetovanjem s Eltonom i Davidom na njihovom brodu, a i voli život na vodi. Jahta je briljantna baza za cijeli Beckham klan i njihove čarobne praznike na moru", izjavio je njemu blizak izvor za The Sun.

Victoria i David nedavno su se našli u centru pozornosti zahvaljujući raskošnom vjenčanju njihovog sina Brooklyna i glumice Nicole Peltz koje je održano na imanju u Palm Beachu vrijendom 76 milijuna funti. Mobiteli nisu bili dozvoljeni, a prava na službene fotografije otkupio je američki Vogue, no paparazzi su uspjeli snimiti mladence, mladoženjinu obitelj i neke od uzvanika, a i Victoria je na Instagramu objavila nekoliko fotki.

"Ponosni mama i tata. Čestitam gospodinu i gospođi Beckham", napisala je uz fotke na kojima pozira sa suprugom Davidom, a oboje su izgledali fenomenalno.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene