Iznenađeni?

Nikada ne biste pogodili u čemu se krije tajna ljepote i izgleda ove slavne Britanke

Victoria Beckham (Foto: Profimedia) Victoria Beckham (Foto: Profimedia) Profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Victoria Beckham (Foto: Profimedia) David i Victoria Beckham (Foto: Instagram) Victoria Beckham (Foto: Instagram) David i Victoria Beckham (Foto: Instagram) David i Victoria Beckham (Foto: Instagram) Victoria Beckham (Foto: Instagram) Victoria Beckham (Foto: Instagram) Victoria Beckham (Foto: Instagram) David i Victoria Beckham (Foto: AFP) +0 David i Victoria Beckham (Foto: Profimedia) Galerija

Victoria Beckham iskreno je progovorila o svom izgledu i otkrila kako se nosi s vlastitim godinama.

Brojne žene diljem svijeta, različitih dobnih skupina, zavide na izgledu i mladenačkom izgledu bivše spajsice i modne dizajnerice Victorije Beckham, no to više neće biti potrebno jer je slavna Britanka odlučila sa svima podijeliti tajnu svoje ljepote.

Pogledaj i ovo Obitelj Beckham u Hrvatskoj Ponosan je na nju Beckham je Victoriji 50. rođendan čestitao fotografijama iz Hrvatske, a podijelio je i njihove nikad viđene snimke!

45-godišnja Victoria otkrila je kako joj uspijeva održavati blistav ten te otkrila svoj režim, koji između ostalog uključuje, vjerovali ili ne, uživanje u velikim količinama alkoholnih pića.

"Trudim se biti zdrava te očekujem puno od same sebe i svog tijela. Imam četvero djece i puno radim, zato se trudim živjeti zdravo, jedem svježu ribu, povrće i pijem puno vode. Ne kažem da se pritom ne zabavljam, pijem tekilu i crno vino, time postižem ravnotežu. Uz to je važno i vježbanje, ali zabavljati se uz to jako je važno", otkrila je Victoria.

Prije spavanja obvezno skida šminku s lica bez obzira na to koliko umorna bila, a priznala je i kako se dobro osjeća u svojim godinama.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

"Šminku skidam svake večeri prije spavanja i koristim dobru hidrataciju. Nisam uvijek imala dobru kožu, zato joj posvećujem puno pažnje. Ne samo koži već i prehrani, te neke osnovne stvari čine razliku. Osjećam se dobro kako starim, ne trudim se izgledati mlađe, želim izgledati u skladu sa svojim godinama. Želim biti najbolja verzija same sebe i paziti to što imam. Ne želim ništa mijenjati na sebi", izjavila je Victoria i time zapravo mnoge iznenadila.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Salma Hayek (Foto: Instagram) Salma Hayek (Foto: Instagram) Salma Hayek (Foto: Instagram) Salma Hayek (Foto: Instagram) +5 Salma Hayek (Foto: Instagram) Celebrity Vatrena 53-godišnja latina pokazala zbog čega ju desetljećima smatraju seks-simbolom

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene