Victoria Beckham iskreno je progovorila o svom izgledu i otkrila kako se nosi s vlastitim godinama.

Galerija


Brojne žene diljem svijeta, različitih dobnih skupina, zavide na izgledu i mladenačkom izgledu bivše spajsice i modne dizajnerice Victorije Beckham, no to više neće biti potrebno jer je slavna Britanka odlučila sa svima podijeliti tajnu svoje ljepote.

Vezani članci Obitelj Beckham Samo se jednom slavi 21. rođendan: Slavni par će iskeširati pravo malo bogatstvo za sinovu zabavu Brooklyn Beckham Sin slavnog nogometaša prošetao ulicom s jednim neobičnim detaljem i iznenadio je obožavateljice hrabrošću

45-godišnja Victoria otkrila je kako joj uspijeva održavati blistav ten te otkrila svoj režim, koji između ostalog uključuje, vjerovali ili ne, uživanje u velikim količinama alkoholnih pića.

"Trudim se biti zdrava te očekujem puno od same sebe i svog tijela. Imam četvero djece i puno radim, zato se trudim živjeti zdravo, jedem svježu ribu, povrće i pijem puno vode. Ne kažem da se pritom ne zabavljam, pijem tekilu i crno vino, time postižem ravnotežu. Uz to je važno i vježbanje, ali zabavljati se uz to jako je važno", otkrila je Victoria.

Prije spavanja obvezno skida šminku s lica bez obzira na to koliko umorna bila, a priznala je i kako se dobro osjeća u svojim godinama.

"Šminku skidam svake večeri prije spavanja i koristim dobru hidrataciju. Nisam uvijek imala dobru kožu, zato joj posvećujem puno pažnje. Ne samo koži već i prehrani, te neke osnovne stvari čine razliku. Osjećam se dobro kako starim, ne trudim se izgledati mlađe, želim izgledati u skladu sa svojim godinama. Želim biti najbolja verzija same sebe i paziti to što imam. Ne želim ništa mijenjati na sebi", izjavila je Victoria i time zapravo mnoge iznenadila.

Vatrena 53-godišnja latina pokazala zbog čega ju desetljećima smatraju seks-simbolom