Ikone devedesetih

GASILI JOJ MIKROFON NA KONCERTIMA Otkrivena najveća tajna Spajsica!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Geri Halliwel, Victoria Beckham, Melanie Brown, Emma Bunton i Melanie Chisholm obilježile su jedan dio povijesti, no čini se da su Spajsice imale puno više tajni nego što mislimo.

Spice Girls popularni je britanski pop sastav osnovan 1994. Godine, a dvadeset dvije godine nakon Victoria Beckham otkrila je jednu od njihovih slatkih tajni.  Supruga Davida Beckhama priznala je da su joj tijekom koncerata Spice Girlsa producenti gasili mikrofon. Razlog nije teško pogoditi.

Pogledaj i ovo David i Victoria Beckham Tu su baš uživali! Beckham fotografijom iz Hrvatske čestitao Valentinovo svojoj Victoriji, pogledajte prizore od prošle godine kojima je sve oduševio!

'Gasili su mi mikrofon i puštali druge da pjevaju. Ali tko se zadnji smije. Sad je moj mikrofon napokon upaljen', rekla je ova slavna 42-godišnjakinja voditeljici Claudiji Winkleman

Majka četvero djece, supruga nogometaša i na samom kraju pjevačica Victoria Beckham godinama je šutjela o činjenici da su joj tijekom nastupa u bendu gasili mikrofon. O tome je progovorila sinoć na izložbi "Vogue 100" u Londonu, rekla je da su producenti željeli čuti ostale curke iz benda, ali ne i nju.

Dodala je i da su druge članice dobivale odjeću besplatno, pa je ona sav budžet koji je bend imao za odjeću trošila na svoje skupe dizajnerske krpice.

'Uvijek sam bila ona koja je voljela odjeću i to mi je bilo super, jer su cure dobivale krpice koje su bile sranje, a ja sam imala dovoljno novca za svoju malu Gucci haljinu'

Od svih pjevačica ona je bila ona racionalna i rezervirana.

'Dok su druge bile zabavne i spontane te skakale po stolovima, ja sam uvijek provjeravala hoće li se stol raspasti. Ja sam uvijek bila najrazumnija', rekla je za The Sun.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene