Prati ju 28 milijuna ljudi!

Ovakva izdanja ne dijeli često na Instagramu, pa nas je podsjetila da i u 47. godini obara s nogu

Victoria Beckham (Foto: Profimedia) Victoria Beckham (Foto: Profimedia) Profimedia 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Victoria Beckham (Foto: Profimedia) +0 Victoria i Brooklyn Beckham (Foto: Instagram) Galerija

Victoria Beckham objavila je na Instagramu fotografiju u žutom bikiniju i pohvalila se kako provodi ljetna jutra.

Modna dizajnerica i bivša pjevačica Victoria Beckham aktivna je na društvenim mrežama, a Instagram joj je najdraža pa tamo dijeli svoju svakodnevnicu s 28,5 milijuna pratitelja, a posljednjom ih je objavom uspjela iznenaditi jer tako nešto na njezinu profilu nisu navikli vidjeti.

Naime, 46-godišnja Victoria je podigla prašinu objavivši jednu od svojih najseksepilnijih fotografija u posljednje vrijeme, na kojoj zaista fenomenalno izgleda u gornjem dijelu žutog bikinija dok hvata preplanuli ten.

"Savršena ljetna jutra", napisala je uz fotografiju i dobila brojne komplimente.

"Izgledaš divno kao i uvijek", "I ja bih ovako voljela izgledati dok se sunčam", "Volimo te Posh Spice", "Savršena si", "Ova boja ti odlično stoji", "Jednostavno blistaš", "To je ljetna vibra", komentari su koji su joj pristigli sa svih krajeva svijeta.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

Victorijin seksepilni selfi osvanuo je nakon vijesti o zarukama njezina i Davidova sina Brooklyna s američkom glumicom Nicolom Peltz, a cijela obitelj ne krije oduševljenje tom vijesti.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene