19 godina u braku

Victoria bez Davida na naslovnici časopisa, njihov brak je ipak samo dogovor?

David Victoria Beckham (Foto: Instagram) David Victoria Beckham (Foto: Instagram) Instagram 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju David Victoria Beckham (Foto: Instagram) Victoria Beckham (Foto: Profimedia) David i Victoria Beckham (Foto: Instagram) Beckham (Foto: Instagram) Victoria Beckham (Foto: Getty Images) +0 Victoria, David Beckham (Foto: Getty Images) Galerija

O razvodu Davida i Victorije Beckham šuška se već neko vrijeme.

Najnovija naslovnica britanskog izdanja časopisa Vogue ponovno je izazvala veliki interes javnosti.

Pogledaj i ovo Obitelj Beckham u Hrvatskoj Ponosan je na nju Beckham je Victoriji 50. rođendan čestitao fotografijama iz Hrvatske, a podijelio je i njihove nikad viđene snimke!

Otkad je na mjesto glavnog urednika britanskog Voguea stigao muškarac, utjecajni Edward Enninful, svaka naslovnica izazove veliki interes. Edward je nastavio odličan posao bivše urednice, a poznat je i po brojnim celebrity poznanstvima pa mu nije teško doći do zvijezda A-liste i izvući iz njih potrebno.

 

A post shared by Edward Enninful, OBE (@edward_enninful) on

Jedna od njegovih bliskih prijateljica je i bivša pjevačica te modna dizajnerica Victoria Beckham koja ovih dana slavi 10. godina postojanja svog brenda. Povodom toga, Victoria je za naslovnicu pozirala sa svoje četvero djece, no bez supruga Davida. Drugim riječima, naslovnica prikazuje Victoriju kao samohranu majku, što je dodatno pojačalo glasine o skorašnjem razvodu slavnog para.

 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

Podsjetimo, o njihovom razlazu šuška se već nekoliko mjeseci, no par se i dalje naslikava po društvenim mrežama kao da se ništa ne događa, a zajedno su s djecom proveli i ljetne praznike. No, Victoria je dodatno potpalila vatru izjavom "kako su i ona i David svjesni činjenice da su jači zajedno, nego individualno" koja je procurila u javnost.

"Bi li ijedno od nas bilo u poziciji kao danas da se nismo sreli i da nismo toliko dugo zajedno? Ne bi! Sve je u obitelji. Puno smo snažniji tako. Mi poštujemo obiteljske veze i to je ključ uspješnog braka", nastavila je dizajnerica ne otkrivši na kraju u kojoj je fazi njihov odnos.

 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

Brojni čitatelji iskritizirali su dizajnericu zbog toga što David nije na naslovnici te činjenice da nije birala riječi za opisivanje njihovog odnosa koji im po rečenom djeluje više kao "poslovni dogovor". Inače, iza para je 19 godina braka, a nedavno su uhvaćeni na jahti prijatelja Eltona Johna kako se ljube i maze.

 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

David se na kraju pojavio na sporednoj naslovnici sa suprugom, no par se na njoj ne dodiruje, što je učinilo stvari još čudnijima. Također, svaki dio para ima svog PR savjetnika koji su se očito složili kako bi ove izjave mogle itekako naštetiti imidžu para pa su one jednostavno uklonjene iz intervjua.

 

A post shared by Edward Enninful, OBE (@edward_enninful) on

Ubrzo nakon toga dizajnerica na Instagramu objavljuje prisnu fotografiju sa suprugom. "David je jednako narcisoidan kao Victoria, no za razliku od nje on ne želi toliko javno promovirati djecu da postanu poznata. Njih dvoje su kao dva stranca koja stoje jedno pored drugoga", izjavio je nepoznati izvor za The Daily Mail. Drugi je pak pokušao ublažiti stvari na način da otkrije kako nogometaš nije htio biti na naslovnici, jer ona obilježava desetljeće modne karijere njegove supruge.

 

A post shared by Edward Enninful, OBE (@edward_enninful) on

Postoji još puno svjedočenja kako slavni par samo na fotografijama izgleda sretno i zaljubljeno, dok u stvarnom životu jedva pričaju te kako David navodno i dalje ne odolijeva drugim ženama. Ljubav ili marketing, pokazat će vrijeme. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene