Baš je carica

Ove fotografije su dokaz da Victoria Beckham zapravo i nije toliko uštogljena koliko smo mislili

Victoria Beckham (Foto: Instagram) Victoria Beckham (Foto: Instagram) Instagram 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Victoria Beckham (Foto: Instagram) Victoria Beckham (Foto: Instagram) +0 Victoria Beckham (Foto: Instagram) Galerija

Victoria Beckham visoka je 1,63 m, a Shaquill O'Neal 2,16 m. Logično je da njihove zajedničke fotografije izgledaju urnebesno

Još nije poznat datum, ali tijekom ove godine Victoria Beckham predstavit će svoju suradnju s Reebokom. A modna dizajnerica dobro je nasmijala svoje pratitelje na društvenim mrežama nakon što je dala mali uvid u kampanju koju spremaju.

 

Objavu dijeli Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Pogledaj i ovo Victoria i David Beckham - 3 Ljudi ih obožavaju! Seriju o Beckhamovima mnogi su pogledali u jednom dahu, a oni su sada rekreirali urnebesnu scenu koja se najviše dijelila: ''Budi iskrena...''

Naime, Victoria je pozirala u društvu legendarnog košarkaša Shaquilla O'Neala. Fanovi nisu mogli, a da ne komentiraju njihovu razliku u visini.

 

Objavu dijeli Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Za jednu fotografiju supruga Davida Beckhama pozirala je tako što je stala na drvenu kutiju, ali je još i tada bila manja od njega. Shaquile je visok 2,16 m, a Victoria 1,63.

 

Objavu dijeli Victoria Beckham (@victoriabeckham)

''Problemi niskih djevojaka, Razumijemo te'', poručile su Victoriji njezine obožavateljice koje se ponekad nađu u sličnoj situaciji.

 

Objavu dijeli Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Iako Vicotria na prvu mnogima djeluje hladno i uštogljeno, pogotovo zato jer se rijetko smije, ovoga je puta pokazala da se itekako zna dobro našaliti na svoj račun.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene