Victoria Beckham fotografijom koju je objavila na Instagram profilu podijelila je javnost.


Victoria Beckham nije ni slutila kako će običnom fotografijom izazvati neviđenu buru i podijeliti javnost. Nakon što je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj svojoj kćerkici Harper daje pusu u usta povodom njezinog petog rođendana. Ispod fotografije napisala je 'Sretan rođendan djevojčice. Volimo te puno. Puse od mame'.

Slika je odmah pokrenula lavinu komentara. Pratitelji na Instagramu osudili su Victoriu i napisali kako je takva fotografija zapravo užasna i kontroverzna. Neki su napisali da je čak i degutantna budući da ljubi kćerkicu u usta.

Premda je naišla na brojne kritike, u obranu bivše Spajsice stale su mnoge mame koje su izjavile kako je sasvim normalno poljubiti dijete na takav način. Neke su u znak potpore na društvenim mrežama objavile fotografije gdje također ljube svoje dijete u usta.

Victoria Beckham (FOTO: Getty)

Uz fotografije objvljeni su i razni statusi podrške i razumijevanja. 'Ne vidim ništa pogrešno na toj slici. Ja svoje kćerkice ljubim u usta cijelo vrijeme', napisala je jedna majka.

Ovo nije prvi put da se obitelj Beckham proziva na red što se tiče odgojnih mjera. Naime, nedavno je David Beckham reagirao u javnosti nakon što je optužen kako je loš roditelj budući da malena Harper još uvijek ima dudu.
 

Obitelj Beckham (FOTO: Getty)