SVE ZBOG POLJUPCA

NA METI KRITIKA Fotografija Victorie Beckham podigla prašinu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Victoria Beckham fotografijom koju je objavila na Instagram profilu podijelila je javnost.

Victoria Beckham nije ni slutila kako će običnom fotografijom izazvati neviđenu buru i podijeliti javnost. Nakon što je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj svojoj kćerkici Harper daje pusu u usta povodom njezinog petog rođendana. Ispod fotografije napisala je 'Sretan rođendan djevojčice. Volimo te puno. Puse od mame'.

Pogledaj i ovo Obitelj Beckham u Hrvatskoj Ponosan je na nju Beckham je Victoriji 50. rođendan čestitao fotografijama iz Hrvatske, a podijelio je i njihove nikad viđene snimke!

Slika je odmah pokrenula lavinu komentara. Pratitelji na Instagramu osudili su Victoriu i napisali kako je takva fotografija zapravo užasna i kontroverzna. Neki su napisali da je čak i degutantna budući da ljubi kćerkicu u usta.

 

A photo posted by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

Premda je naišla na brojne kritike, u obranu bivše Spajsice stale su mnoge mame koje su izjavile kako je sasvim normalno poljubiti dijete na takav način. Neke su u znak potpore na društvenim mrežama objavile fotografije gdje također ljube svoje dijete u usta.

Uz fotografije objvljeni su i razni statusi podrške i razumijevanja. 'Ne vidim ništa pogrešno na toj slici. Ja svoje kćerkice ljubim u usta cijelo vrijeme', napisala je jedna majka.

Ovo nije prvi put da se obitelj Beckham proziva na red što se tiče odgojnih mjera. Naime, nedavno je David Beckham reagirao u javnosti nakon što je optužen kako je loš roditelj budući da malena Harper još uvijek ima dudu.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene