odabrala zaklade

Modna dizajnerica i bivša pjevačica donirat će 20 posto svoje zarade za borbu protiv koronavirusa

Victoria Beckham (Foto: Profimedia) Victoria Beckham (Foto: Profimedia) Profimedia 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Victoria i Brooklyn Beckham (Foto: Instagram) Victoria Beckham (Foto: Instagram) Victoria Beckham (Foto: Profimedia) David i Victoria Beckham (Foto: Instagram) +0 David i Victoria Beckham (Foto: Instagram) Galerija

Victoria Beckham morala je zatvoriti trgovine u Velikoj Britaniji zbog pandemije koronavirusa, no odlučila je donirati zakladama dio svoje zarade na internetu.

Victoria Beckham je objavila kako će donirati 20 posto ukupne zarade svoje modne kuće te prodaje kozmetičkih proizvoda s njezinim potpisom za zaklade hrane koje se bore s pandemojom koronavirusa.

Pogledaj i ovo Lucy Marković privukla veliku pozornost Svi žele znati tko je Hrvatica specifične ljepote čiju je fotografiju objavila Victoria Beckham: "Ovaj nos je tako predivan!"

Bivša članica grupe Spice Girls morala je zatvoriti svoje trgovine u Velikoj Britaniji zbog pandemije, no prodaja na internetu i dalje ide. 45-godišnja dizajnerica je dio svoga novca odlučila donirati zakladi The Trussell Trust u Velikoj Britaniji i zakladi Feeding America u SAD-u.

"Ne može se riječima opisati koliko smo zahvalni svima koji se hrabro bore protiv koronavirusa i svima koji se žrtvuju kako bi mi ostali na sigurnom. U ovome smo zajedno. Svjesni smo kako u ovim teškim vremenima ne bi trebao postojati i problem kupovine hrane. Želimo pomoći najranjivijim članovima našega društva, a podržavamo i žene koje podržavaju druge pripadnice ljepšega spola u ovoj krizi. Upravo zato odlučili smo donirati 20 posto svog prihoda zakladama u SAD-u i Velikoj Britaniji", stoji u službenom priopćenju na njezinoj stranici.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy to be able to come together tonight with the whole country to thank the brave healthcare workers and brilliant NHS working tirelessly in the fight against COVID-19. Xx VB #ClapForOurCarers @davidbeckham @romeobeckham @cruzbeckham #HarperSeven

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

Victoria Beckham je proteklog tjedna otkrila kako radi od kuće u Velikoj Britaniji, gdje je skupa s cijelom obitelji, dok je njihov najstariji sin Brooklyn u SAD-u sa svojom djevojkom Nicolom Peltz.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene