43-godišnja pjevačica Emma Bunton upravo je krenula na povratničku turneju s bendom s kojim je postigla nezamislivu svjetsku slavu - Spice Girls.

Galerija


Emma Bunton poznata je i kao Baby Spice.

Vezani članci Saša Lozar Saša Lozar objavio fotku iz djetinjstva, zbog frizure ga svi uspoređuju s jednom holivudskom zvijezdom Rio Ferdinand - 4 Žene mu se dive, a muškarci zavide na mladolikom izgledu, a sad je konačno otkrio u čemu je njegova tajna

Danas 43-godišnja pjevačica upravo je krenula na povratničku turneju s bendom s kojim je postigla nezamislivu svjetsku slavu, a radi se naravno o slavnim Spice Girls koje će u sklopu nje odraditi 13 koncerata.

Ipak, od mjesecima najavljivanog spektakla došlo je do toga da su se prva dva koncerta pretvorila u debakl, i to zbog lošeg ozvučenja koje je obožavatelje ostavilo jako razočaranima.

No ako ostavimo to po strani, Emma ima vrlo uspješan poslovni, ali i skladni privatni život koji je ipak na početku bio malo buran.

Naime, još od davne 1998. godine slatka plavuša ljubi britanskog pjevača Jadea Jonesa s kojim ima dvojicu sinova. Par se zaručio 2011. godine, no još uvijek nisu stali pred oltar. Ipak, par je dva puta prekidao.

Prvi put je to bilo u svibnju 1999. godine, a Emma je od rujna 1999. godine do rujna 2000. godine bila u vezi s nogometašem Riom Ferdinandom s kojim su ju upoznali supružnici David i Victoria Beckham.

Ubrzo nakon prekida s poznatim nogometašem, Emma se vratila Jadeu, no 2 godine kasnije ponovno je uslijedio prekid zbog njezine odluke da započne glazbenu suradnju sa Simonom Fullerom protiv koja se nije svidjela njezinom partneru. 2003. godine Emmu se kratko povezivalo s pjevačem Justinom Timberlakeom.

No 2004. godine Emma i Jade svojoj su ljubavi dali još jednu šansu i od tada više nisu prekidali. 2007. postali su po prvi put roditelji, a drugi sin rođen je 2011. godine. Iste su se godine i zaručili, no više su putu naglasili kako im nije potrebno vjenčanje da bi opravdali svoju vezu.

Prije nego je upoznala svog zaručnika, Baby Spice ljubila je još jednog britanskog pjevača, Leeja Brennana, a iste 1997. godine mediji su pisali o njezinoj avanturi s američkim glumcem Leonardom DiCaprijem.