Srpski mediji naveliko su se raspisali o tome kako je veza Severine Vučković i Igora Kojića samo predstava za medije.


Prošli tjedan Severina je otkrila kako ima novu ljubav,a ubrzo je otkriveno i kako je njen novi odabranik Igor Kojić, 28-godišnji srpski bivši golman.

Severina ima novog dečka: 'Zaljubljena sam do ušiju'

Vezani članci Severina Severina nakon navoda o kaznenoj prijavi objavila ležernu fotku s mora: "Evo me doma, bolje sam odma'" Severina Novi problemi za Severinu: Dobila kaznenu prijavu, a i policija je svratila kod pjevačice

No, sada su se u srpskim medijima pojavili navodi kako je njihova veza – potpuno izmišljena. Kako navodi srpski Alo, Severina i Igor ciljano su plasirali vijest o svojoj vezi jer im medijska eksponiranost u tom smislu oboma odgovara.

'Severina je zaljubljena, ali ne u Kebinog sina, već u jednog znatno starijeg biznismena koji je u braku, a s druge strane, Igor je bivši nogometaš koji se preko priče o ljubavi sa pjevačicom planira probiti kao nogometni menadžer', pišu srpski mediji.

Prvi zajednički selfie Severine i njezinog novog odabranika

Prema izvoru za list 'Naše novine', Severina i Igor u cijeloj su priči imali veliku pomoć Igorove majke Olje, koja poznaje Severinu več ranije. Igorova majka navodno je i izjavila kako je zadovoljna sinovim odabirom i 'da navija za ljubav' - no prema pisanju srpskih medija i to je dio cijele 'predstave'. Igorova majka u obitelji navodno drži sve konce u svojim rukama pa je tako i supruga Kebu uvjerila kako je ovo dobar način promocije za Igora.

Alo prenosi i informaciju kako je Severina ovim potezom htjela izbaciti iz takta svog bivšeg Milana Popovića s kojim ima sina Aleksandra, koji kako pišu srpski mediji, očekuje novu prinovu sa srpskom manekenkom.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook