Uvijek vedra i optimistična!

Naša glumica koja je pobijedila opaku bolest vratila se na male ekrane, u ovakvom je izdanju nismo imali priliku gledati!

Vesna Ravenšćak Vesna Ravenšćak Nova TV 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Vesna Ravenšćak Vesna Ravenšćak Vesna Ravenšćak Vesna Ravenšćak +0 Vesna Ravenšćak Galerija

Vesna Ravenščak Lozić će u novoj humorističnoj seriji Nove TV "Bogu iza nogu" utjeloviti seosku udovicu Melitu Blažević.

Glumica Vesna Ravenščak Lozić vratila se na male ekrane u novoj humorističnoj seriji Nove TV "Bogu iza nogu".

Pogledaj i ovo Nives Celzijus Još malo! Nives Celzijus ima novu poslasticu za sve obožavatelje, na velika se vrata vraća na male ekrane i to u još neviđenoj ulozi!

U seriji će utjeloviti seosku udovicu oštrog jezika i militantnog nastupa Melitu Blažević. Melita je brza na djelu i na jeziku, redovito odlazi na mise i želi biti župnikova desna ruka. Svi je se pomalo boje jer želi vratiti inkviziciju, a najveća sreća joj je mladi župnik o kojem potajno fantazira.

Vesnu je domaća publika dosad imala priliku gledati u manjim ulogama u popularnim serijama Nove TV. U "Zlatnim dvorima" glumila je Daliborovu ženu, u "Larinom izboru" utjelovila je vlasnicu butika, a u "Najboljim godinama" gledali smo je kao policajku Irenu. Većinu karijere provela je na kazališnim daskama, a posudila je i glas mnogim likovima i popularnih crtića.

Domaća javnost pamti i njezinu borbu s leukemijom koja joj je dijagnosticirana 2013. godine kada joj je bilo 38 godina. Bolest je uspjela pobijediti zahvaljujući donaciji koštane srži, a sve vrijeme je uspjela zadržati i pozitivan stav.

"Stvarno se nisam predavala i prepuštala crnim mislima. Jesam 5 minuta plakala i rekla doktorici: 'Što sad, što ćemo sad dalje? Koji je sad proces liječenja?" prisjetila se Vesna za Dnevnik.hr uoči prošlogodišnjeg humanitarnog koncerta "Želim život" Zaklade Ana Rukavina.

Pobjedu nad bolesti zahvaljuje i svojoj donorici Njemici Bianci s kojom je ostala u kontaktu.

"Ja je zovem sestrom jer mi je zapravo sestra. I krvnu grupu sam promijenila, sad imam njezinu krvnu grupu", kazala je Vesna.

Glumica je pobjedu nad leukemijom proslavila vjenčanjem sa Stjepanom Lozićem. Stjepan se za nju brinuo dok se borila s bolesti, a u bračnu luku su uplovili 2015., godinu dana nakon njene transplantacije koštane srži.

Ovo će biti Vesnina druga televizijska uloga nakon što je preboljela leukemiju, a u ovakvom je izdanju dosad nismo imali priliku gledati i njena nova uloga obećava smijeh do suza.

Pamti li neke zabavne zgode sa seta i je li bilo nekih spački, a s kim se najviše družila u pauzama od snimanja?

''Samo ću reći da je takva radna atmosfera rijetkost. Svaki dan je zabavna zgoda. Ali svaki, bez pretjerivanja. Ekipa iz snova. Kako je meni ovo prvi tako veći projekt stvarno sam sretnica da je to baš ta ekipa. Spačke.. a joj, bilo ih je.. jednom sam Dini u kofer koji je naravno bio prazan stavila u dogovoru s dečkima iz rekvizite nekoliko utega. Težih. Kad je krenula “akcija” stoički je podnio težinu kofera, odigrao scenu bez prekidanja s onim “ne smijem se smijat” izrazom lica. Ako gledateteljima prenesemo samo mali dio zabavne atmosfere sa snimanja, napravili smo sjajan posao. Pitate s kime sam se najvise družila u pauzama.. Kako najviše snimam s Radom (nas smo vam dvije k’o Lolek i Bolek) tako smo se zbližile i postale prijateljice. No, sa svima sam stvarno super i usuđujem se reći kako sam stekla neka vrijedna prijateljstva'', ispričala nam je. 

A koliko ima sličnosti s likom kojeg je utjelovila?

''O da Meliti sam sigurno udahnula i pokoju vlastitu osobinu. Recimo odličnu fizičku spremu. Brza je, jaka i nema straha'', obećala nam je Vesna, a mi jedva čekamo novu seriju vidjeti na Novoj TV. 

"Bogu iza nogu" posebna je serija snimljena na otvorenim lokacijama, u malom selu okruženom prekrasnim brežuljcima, gdje su njeni tvorci uspješno stvorili jedinstvenu atmosferu „mjesta usred ničega”.

Gledatelji se mogu pripremiti za gledanje smiješnih priča izvornih seoskih likova u koje će se sigurno zaljubiti na prvi pogled. Ovdje susrećemo ambicioznog gradonačelnika koji provodi slobodno vrijeme pecajući, svećenika koji se bori s iskušenjima koje mu donosi život, policajca koji se bavi slučajevima visokog kriminala, poput izgubljenog bicikla. Vidjet ćete kakav je osjećaj biti najveći mačo u selu i smijati se borbi između dviju snažnih žena za pažnju seoskih muškaraca.

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Serija Bogu iza nogu - 9 Serija Bogu iza nogu - 12 Serija Bogu iza nogu - 13 Serija Bogu iza nogu - 10 +12 Serija Bogu iza nogu - 11 Celebrity Markantni Turčin izaziva pravi kaos u "Bogu iza nogu", a neke će njegova pojava u potpunosti opčiniti, jer tko bi mu odolio

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Bogu iza nogu - 2 Bogu iza nogu - 3 Ekipa nove serije Bogu iza nogu - 1 Ekipa nove serije Bogu iza nogu - 2 +10 Ekipa nove serije Bogu iza nogu - 3 inMagazin Vodimo vas u televizijsko mjesto gdje crkva i teretana dijele prostor, a kako to funkcionira, ispričao je svećenik!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene