Novi zvuk

Vratila se: Vesna Pisarović objavila novu pjesmu

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Vesna Pisarović vratila se na domaću glazbenu scenu.

Vesna Pisarović dugo je izbivala s domaće glezbene scene no ipak se odučila vratiti. Vesna je napravila hrvatsko izdanje albuma "The Great Yugoslav Songbook" pod imenom "Naša velika pjesmarica".

Pogledaj i ovo Vesna Pisarović u Ciboni - 2 I dalje je omiljena! Vesna Pisarović za dugoočekivani koncert u Ciboni odabrala je outfit koji je dokazao da je u formi isto kao i na vrhuncu karijere!

Jazz obrade 50-ih i 60-ih godina najavila je singlom 'Balada', legendarnih Indexa. Čini se da se Vesna ipak neće vratiti u pop vode.

Kako vam se čini potpuno drugačiji zvuk Vesne Pisarović na kakvu niste naviknuli?

Kako vam se sviđa nova pjesma Vesne Pisarović?

  • Sviđa mi se
  • Ne sviđa mi se

Ukupno glasova:

Čitav projekt Naša velika pjesmarica, ironično upućujući na tzv. "The Great American Songbook", predstavlja kreativan osvrt na naslijeđe bivše jugoslavenske zabavne glazbe iz razdoblja od '50-ih do '70-ih godina, kad su prevladavale balade u big band aranžmanima, laki eurovizijski hitovi, francuske šansone i talijanski šlageri u prepjevima, dovitljive twist melodije i pastoralne rock scene, swing plesnjaci i neizbježni južnoamerički ritmovi Mediterana. Vesna Pisarović i njezini glazbeni partneri sve to podliježu minucioznom postupku dekonstrukcije, ogoljujući i rastavljajući, izokrećući i manipulirajući, te ponovo sastavljajući u ekscentričnu glazbenu montažu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene