Četvorica kandidata showa ''Ženim sina?'' sutra moraju donijeti odluku koju djevojku izabrati, no konačan rasplet još se ne može naslutiti. Jesu li Ivan, Josip, Bruno i Matej donijeli odluku, našoj ekipi otkrili su prije finala.

Galerija


Velika završnica druge sezone showa 'Ženim sina?' je pred vratima, a odluka kojoj će i hoće li uopće nekoj djevojci staviti prsten na ruku, četvorici kandidata nije nimalo lagana.

''Naravno da sam donio odluku i stajat ću iza nje'', kaže Bruno Filipović. 

''Svi već znaju o čemu se priča i tko je ta moja djevojka izabrana i zadnja stvar je da čekamo nju, mora biti zajednička odluka, ne mogu biti samo ja'', priča Josip Kotlar, a Ivan je samo dodao da se nada da ćemo se iznenaditi. 

Matej Mlađenović kaže da je on svoju odluku donio već na početku nakon dejta s curama. 

U emisiji su gledatelji mogli vidjeti kako oženiti sina roditeljima definitivno nije jednostavan zadatak. A hoće li dobiti snahe, tek ćemo vidjeti.

''Ja Bruninu odluku ne znam jer smo se dogovorili da ja neću da znam za to'', kaže tata Mile Filipović.

Djevojke nisu zabrinute. Bez obzira na rasplet, iskustvo u showu svi će pamtiti.

''Mislim da je bilo očito u kojem smjeru Josip i njegove odluke idu', kaže Patricija. 

''Ne znamo ni ja ni Karla ali nekako među nama nije ni neka napetost jednostavno od samog početka smo baš onako prijatelji'', priča Ivana Isabella.

Iza naših kandidata tjedni su druženja i zabave.

''Vjerojatno neću više ponoviti, ali mi je drago da sam ga prošla u životu'', govori Mirna Carević. 
 

''Na iznenađenje moje vlastito, jedno predivno iskustvo, ja sam se najprije dvoumila da li da uopće pristanem na ovo ali sad sam sretna'', kaže Ljiljana Mlađenović. 

Vrijeme odluke se bliži, a koja od djevojaka će doći do prstena, ne propustite doznati sutra u finalnoj epizodi druge sezone showa 'Ženim sina?'.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr. 

Slatki dječak s fotke danas je uspješan Hrvat s prelijepom zaručnicom i rasprodanim dvoranama