u nedjelju

Veliko finale: U čije će ruke napokon otići Đurin milijun?!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U nedjelju 7.lipnja vidjet ćemo finalnu epizodu prve sezone Kud puklo da puklo, hit serije Nove TV koja ponosno nosi titulu najgledanije serije u 2014. i 2015.godini.

Uz Oštrovčane je svakog dana u prosijeku bilo gotovo 700 tisuća gledatelja koji su ih vjerno pratili pred malim ekranima. Popularni glumci dramske serije s elementima humora zabavljali nas svojim anegdotama skoro devet mjeseci, a ove nedjelje emitirat će posljednju, uzbudljivu 171. epizodu prve sezone Kud puklo da puklo.

Pogledaj i ovo Pulski filmski festival - 1 suradnja s pulskim filmskim festivalom Nova TV i United Media u Puli će biti domaćini polufinalnog ocjenjivanja Međunarodne nagrade Emmy

Mirna Medaković nakon udaje: 'Moj Hrvoje pun je razumijevanja i podrške, zato ga i volim'

Vrhunska glumačka postava, uzbudljiv scenarij, tečni dijalozi i nadasve zanimljiva radnja koja obiluje komičnim scenama bila je sigurna formula za uspjeh ove dramske serije. U prilog tome idu i podaci o gledanosti koji pokazuju da je serija rušila sve rekorde gledanosti i bila mjesecima omiljeni sadržaj na ekranu. Osim što je serija postigla zavidne rezultate u Hrvatskoj, veliku popularnost postiže i u zemljama regije u kojima se trenutno prikazuje (BiH, Srbija, Crna Gora, a u lipnju počinje emitiranje i u Sloveniji). U ovom trenutku serija je kao format prodan u 30-tak zemalja svijeta.

Osim sjajne gledanosti serije, omiljeni likovi i radnja rado se prate i na društvenim mrežama, pa je tako službena Facebook stranica serije okupila više od 37 tisuća fanova. Jedna od većih senzacija bio je video spot VIS Tepavac, Sveto Tepavac Fenix s preko 82 tisuća pregleda. 

VIS Tepavac, Sveto Tepavac Fenix!

Dame i gospodo, samo za gledatelje #Kudpuklodapuklo! Jedan, jedini i neponovljivi VIS Tepavac, Sveto Tepavac Fenix! :)

Posted by Kud puklo da puklo on Monday, April 20, 2015

Prva sezona broji 20-tak glumaca iz glavne postave, a imali smo prilike vidjeti i čak 70 glumaca u epizodnim ulogama. I dok ćemo zadnju epizodu pogledati u nedjelju 7.lipnja, zadnja klapa pala je još sredinom ožujka. Zadnju scenu snimili su Milan Štrljić, Miodrag Krivokapić, Suzana Nikolić i Momčilo Otašević nakon čega je uslijedilo prigodno slavlje uz tortu i šampanjac.

Veliko finale 'Kud puklo da puklo'

Ne dobiva svatko nasljeđe od milijun eura, a još manje ultimatum da će taj novac dobiti ukoliko godinu dana provede u zabačenom selu i to u kući – bez struje i bez vode! No, sve je tu počelo. Tri glavna lika – Katarina, Krešo i Tomislav došli su u Oštrovac po svoj milijun. Kroz brojne avanture, spletke i zavjere kojima su nasmijavali gledatelje, mještani su ih pokušavali otjerati iz sela i preoteti novac od nasljeđa.
Nakon brojnih peripetija, Tomislav i Katarina koji su ostali u utrci za milijun, na kraju sezone odlučuju Oštrovčanima, koji su ostali bez svojih kuća, pomoći.

Njeno drugo lice: Suzana Nikolić zvijezda serije 'Kud puklo da puklo' - glumica bez skandala

Pred nama je još cijeli tjedan uzbudljivih dogodovština iz omiljenog sela. Vidjet ćemo što će se dogoditi s Došenovom imovinom, a zabave zasigurno neće nedostajati.
Nakon što su se cijelu sezonu malo voljeli, a malo ne, ovoga petka omiljenog rendžera Damira i doktoricu Katu čeka veliki događaj. Nakon brojnih neuspjelih i lažnih svatova, ovoga puta konačno će izreći svoje sudbonosno da.

Veliko finale popularne serije pogledajte ove nedjelje i doznajte u čije će ruke napokon otići Đurin milijun!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene