Crna ruža

Više od 500 tisuća ljudi prati turske zvijezde: Veliko finale u četvrtak!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ne propustite finale sezone hit serije u četvrtak 23. srpnja na Novoj TV, jer oluja koja dolazi u obitelj Šamverdi za sobom će ostaviti neizbrisiv trag!

Veliko finale sezone popularne serije Crna ruža vidjet ćemo ovog četvrtka. Glumačka krema Turske u hit seriji svojom dirljivom pričom privukla je brojne gledatelje pred male ekrane, pa je tako u prosjeku 'Crnu ružu' na Novoj TV svakodnevno pratilo više od 540 tisuća gledatelja.

Pogledaj i ovo Pulski filmski festival - 1 suradnja s pulskim filmskim festivalom Nova TV i United Media u Puli će biti domaćini polufinalnog ocjenjivanja Međunarodne nagrade Emmy

O velikoj popularnosti serije svjedoči i činjenica da je često upravo ''Crna ruža'' bila najgledaniji format na svim televizijama, a prema podacima agencije AGB Nielsen, ova turska uspješnica zauzela je prvo mjesto najgledanijih serija ovog ljeta. U razdoblju od 21. lipnja do 13. srpnja najgledaniju seriju Crna ruža svakodnevno je pratilo u prosjeku više od 480 tisuća gledatelja.

Seriju čija se radnja odvija u Halfetiju kraj Šanliurfe, priču o dva zaraćena brata i ženi koja s otkrivenom istinom mora nastaviti svoj život od prvog nastavka pridobila je svoju publiku. Priča je to o borbi s lažima iz prošlosti, suočavanjem s najdubljim strahovima, svakodnevnim nastojanjima da se pobijede sve zapreke i smogne krenuti iz početka.
Ece Uslu kao Ebru, Mert Yazıcıoğlu kao Baran, Yavuz Bingöl kao Firat, Mesut Akusta kao Kendal, Şerif Sezer kao majka Kadrije samo su neka od renomiranih imena glumačke postave koji su gledateljima Nove TV predstavili jednu predivnu priču o borbi za istinu, dostojanstvo i čast.

Posljednji tjedan donosi brojne zaplete, ali i otkrivanje nekih istina

Ebru se još jednom hrabro suprotstavlja Kendalu te saznaje najveću laž u svome životu. Kendal Ebru želi poslati majci Kadrije, ali u posljednjem trenutku dogodit će se obrat te će ju ponovno poželjeti ubiti. Ebru nakon kraćeg boravka u bolnici odlazi ravno u konak, a ono što će uslijediti Narin i Ebru ne mogu izbjeći. Baran dolazi na Oguzove i Narinine zaruke. Nije se u stanju nositi sa situacijom te napadne Oguza. Međutim, Narin će ovaj put dignuti svoj glas i Baranu održati lekciju života. U trenutku kad su Ebru odveli u bolnicu, Baran nije znao bi li ostao s Narin ili otišao s Ebru. Bit će zanimljivo vidjeti hoće li napokon Baran saznati tko mu je prava majka?
Kendal priprema plan kojim će iznenaditi Kenana. Hoće li uspjeti u svome naumu te mu zadati posljednji i najveći udarac, tek ćemo vidjeti. U skladu sa svojim dogovorom s Rustem-agom, Kendal odluči Melekinu ruku dati Merdanu i svima to objavi. Melek nije znala za to. Radije bira smrt nego da joj netko kroji život.

Poznata glumica Ece Uslu u seriji utjelovljuje hrabru ženu koja iz bogatstva i sreće pada u siromaštvo i tugu, a u jednom od intervjua otkrila je kakav je osjećaj biti Ebru:
Čovjeku se u životu svašta može dogoditi. Važno je da svoje osjećaje i misli održava čistima. Zato razumijem Ebru. Uzbuđuje me i veliko mi je zadovoljstvo igrati tu ulogu. Trudim se da lik, u razvoju svoje priče, šalje lijepe poruke; maštam i pravim bilješke kako bi gledatelji uživali, ali i shvatili da je istina uvijek na strani dobra.˝

Dok se novi nastavci tek snimaju, gledatelji Nove TV uskoro imaju priliku vidjeti kako završava još jedna uzbudljiva sezona turske uspješnice.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene